Trei idei pentru o baie decorata in alb si negru

0

baie decorata în alb și negru (3)O baie decorată în alb și negru poate parea o baie de lux sau poate să fie monotonă și ștearsă, diferența fiind dată de detaliile de decor.

Tocmai pentru acesasta iată trei idei pentru o baie decorată în alb și negru care pot aduce strălucire, lux și farmec acestui loc de relaxare.

Citeste si: Amenajarea baii. 3 piese de mobilier cu efect spectaculos

Combinațiile clasice de culori, cum ar fi albul și negrul, sunt ideale pentru decorarea băilor și a altor încăperi din casă, aducând un plus de eleganță și rafinament, dar numai dacă cele doua culori opuse sunt strălucitoare.

Alege piese de faianță și gresie lucioase și cat mai mari. În felul acesta vei produce un decor opulent, chiar dacă luat la bani mărunți este banal.

Citeste si: Prospetime si culoare pentru o baie alba

baie decorata în alb și negru (1)Pentru o baie decorată în alb și negru ai două variante.

O soluție este să combini tot felul de modele, cum ar fi niște carouri sau niște plăci de gresie aplicate în romb. Soluția este prima alegere pentru o baie mare și foarte luminoasă. A doua soluție este să delimitezi strict spațiul negru de cel alb, variantă care s epretează pentru băile mici. Lasă detaliile negre pe dușumele, albul pe pereți, iar piesele din baie alternează-le în alb și negru. vasul de toaleta negru, cada și chiuveta albe.

Citeste si: Idei pentru bai mici

A treia din aceste idei pentru o baie decorată în alb și negru este să folosești elemente de decor care să spargă monotonia cromatică, adăugând un mic plus de culoare printr-un obiect metalic, fie el auriu sau argintiu. Aceste soluții sunt ideale în băile mari, pentru băile mici foloșește rosul intens, verdele crud sau albatrul-indigo.

Citeste si: Amenajarea baii. Fototapet intr-o baie mica

Bonus! Ia în calcul că pentru o baie decorată în alb și negru, fie că este mare, fie că este mică lumina (naturală sau artificială) trebuie să fie abundentă.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply