Transforma dormitorul după personalitatea ta

0

Spune-mi ce personalitate ai ca să-ți spun cum îți poți transforma dormitorul! Ești sofisticată, conservatoare, extravaganța sau puțin din fiecare? Există soluții pentru a transforma dormitorul după stilul tău de a fi în toate aceste situații și chiar mai mult decât atât.

Felul în care alegi să-ți decorezi spațiul personal te reprezintă, iar pentru a crea un ambient în care să te regăsești este nevoie de o cromatică armonioasă. Pe lângă mobilier, coloristica este dată în mare parte de pereții încăperii, pe care îi poți decora cu tapet sau cu vopsea lavabila sau și cu tapet și cu vopsea.

Transforma dormitorul

Tapetul este opulent dar vopseaua îți oferă o libertate uriașa de expresie. Te poți jucă după bunul plac cu orice culoare din spectrul cromatic și poți aborda relativ ușor combinații diferite. Nu omite imaginea excepțională pe care o oferă tapetul combinat cu vopsea. Peretele pe care se află patul este ideal, mereu pentru a fi acoperit cu tapet. Alege modele impresionante, opulente și sofisticate, indiferent de personalitatea ta.

Dacă ești o fire romantică renunță la rozul tradițional și alege o nuanța caldă de piersic-coral. O astfel de culoare de vopsea lavabila pe pereții din cameră ta, completată cu texturi în același ton, cu accente metalice la care adaugi puțin alb cremos și o nuanța blândă de gri, va reflecta perfect o personalitate romantică și veselă.

Când vine vorba de amenajări interioare, albastrul devine culoarea ideală pentru dormitor. Așa că alege o vopsea lavabila de interior albă, cu un strop de gri.  Decorul va schimba și transforma dormitorul. Completează cu diverse tonuri de albastru pentru decorațiuni, câteva nuanțe de accent și modele care să vina în contrast: albastru ultramarin combinat cu alb și o nuanța pală de piersica. Vei avea un decor sofisticat și sobru, dar placut și intim.

ThinkstockPhotos-470450217

Cei mai mulți oameni au rețineri atunci când vine vorba de culori intense, sau tonuri închise. Practic, lucrurile stau altfel: culorile închise fac că pereții să pară că se află într-o perspectivă mai îndepărtată decât sunt de fapt și măresc spațiul. Culorile intense, inclusiv negrul este bun pentru un perete într-o ameră mică și se combină foarte bine cu tonuri de roșu, cu accente metalice argintii sau auurii și generează o imagine impresionantă.

Secretul unie amenajări care folosește tonuri închise constă în contrabalansarea nuanței închise cu mult alb strălucitor, pentru a oferi ochiului senzația de odihnă. Iar dacă completezi totul cu o superbă culoare de accent vei obține o cameră extrem de confortabilă, în loc de o încăpere care creează senzația de claustrare.

Dacă vrei ceva special pentru a-ți transforma domitorul alege un melanj de nuanțe neutre precum albul, fildeșul sau griul, cu tonuri delicate de negru și auriu ce reies din texturile fine, dar în același timp pretențioase.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply