Top 5 producatori de centrale termice care au intrecut asteptarile cu dispozitivele lansate

0

Centrala termica nu mai este considerata un moft inaccesibil, este un dispozitiv care are ca scop principal imbunatatirea calitatii vietii prin optimizarea cheltuielilor si posibilitatea de gestionare a temperaturilor si a gradului de  confort. Modelele in condensatie sunt totodata si solutii mai putin poluante, fata de alte surse de incalzire pentru locuinte. Au avantajul ca produc necesarul de caldura pentru locuintele de mici dimensiuni dar si pentru cele cu suprafete mari.

Achizitia unei centrale termice murale este o sarcina importanta, intrucat de calitatea acesteia depinde confortul personal dar si costurile legate incalzirea locuintei. Un aspect important care atrage atentia cand vine vorba de performanta este producatorul.

Reputatia producatorului este importanta, intrucat influenteaza costul de achizitie. Notorietatea producatorului este o garantie pentru achizitionarea unui dispozitiv de calitate, cu functii speciale si tehnologie impresionanta. Iata care sunt producatorii care au reusit sa impresioneze cu dispozitivele lansate pe piata in anii precedenti.

  1. Buderus

Buderus este unul dintre cei mai longevivi producatori de sisteme de incalzire. Afacerea cu cazane a fost lansata inca din 1731, iar reputia acestui producator continua sa fie una solida. Numele Buderus nu este asociat doar cu longevitatea ci si cu calitatea. Centralele termice in condensatie ce poarta aceasta marca impresioneaza prin design modern, atractiv, potrivit pentru orice situatie. Un alt aspect care nu poate fi trecut cu vederea este legat de tehnologia inovatoare implementata in toate dispozitivele. Eficienta, durabilitate si flexibilitate sunt caracteristicile cheie ale centralelor Buderus.

2. Viessmann

Numele Viessmann este mai nou pe piata dispozitivelor de incalzire, compania infiintata in 1917 si-a castigat reputatia datorita seriozitatii si a produselor de buna calitate lansate pe piata. A cumpara centrala Viessmann inseamna a trece la un alt nivel de confort. Toate dispozitivele ce poarta acest nume sunt cunoscute pentru aspectul minimalist, usor de integrat in orice locuinta si pentru eficienta ridicata. Centralele termice Viessmann inseamna performante deosebite, inseamna eficienta, randament si durabilitate, deci sunt solutii potrivite pe termen lung. Reputatia acestora este cunoscuta in intreaga lume, fiind cele mai vandute centrale.

3. Vaillant

Vaillant este un alt producator german care a reusit sa atraga atentia datorita calitatii. Modele lansate in anul precedent functioneaza pentru a optimiza toate resursele si pentru a asigura confort 100%. Atat modele conventionale cat si cele in condensatie, sunt eficiente si reduc costurile de incalzire. Modelele lansate in ultimii ani sunt prietenoase si functioneaza impecabil fara exces de emisii poluante.

Aceste dispozitive au fost create sa poate fi integrate in spatii reduse, pot fi montate in apartamentele mici cu usurinta datorita dimensiunilor foarte compacte si a aspectului minimalist.

4. Immergas

Immergas este unul dintre producatorii italieni care a lansat pe piata centrale eficiente, bine optimizate, cu tehnologie inovatoare. Compania infiintata dupa a doua jumatate a secolului XX a perfectionat dispozitivele ce au ca sursa de alimentare gazul. Datorita departamentului de cercetare centralele ce poarta numele Immergas sunt eficiente, performante si accesibile. Pretul acestora este inferior device-urilor ce poarta numele anterior mentionate, deci sunt preferate de milioane de utilizatori.

5. Ariston

Ariston este solutia de crestere a eficientei energetice, totodata este solutia perfecta pentru dispozitive cu design modern si functii speciale. Producatorul italian a reusit sa combine eficienta ridicata cu alte elemente care sporesc gradul de confort. In primul rand toate centralele au design spectaculos si sunt usor de integrat si in spatii deschise, la vedere. Un alt aspect care  impresioneaza la centralele Ariston este oferit de panoul de control intuitiv, fapt ce le face ideale pentru utilizatorii cu varsta inaintate. Componentele incluse in centralele Ariston sunt de cea mai buna calitate, si acest aspect este atestat de garantia prelungita oferita de producator. Centralele ce poarta aceasta marca au pasit in era tehnologiei inteligente si pot fi gestionate de la distanta, direct de pe dispozitivele mobile inteligente.

Citeste si:

 

Sursa Agentia Digital Work Force
Sursa foto: https://pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply