Terasa partial acoperita, deliciul acestei toamne

0

Terasa partial acoperita – O terasă de dimensiuni reduse, demarcată pe cele mai multe părți de pereți exteriori, poate fi o adevărată comoară dacă este valorificată corespunzător. Pe lângă adăpostul asigurat vara din calea razelor fierbinți, aceasta aduce natura mai aproape la debutul sezonului rece.

Foto: Minotti
Foto: Minotti

Terasa partial acoperita – Pentru a contura la exteriorul casei un spațiu șic și actual, ar fi bine să ții cont de câteva aspecte. În primul rând, înlocuirea clasicului deck cu un model de placare cu plăci de gresie mari și rosturi aproape invizibile aduce un plus de eleganță. O idee interesantă este să alegi pentru acest decor tonuri stinse, cu intensități diferite de gri, pe un fond întunecat. Un perete negru arată bine și la exterior, mai ales dacă este potențat prin elemente albe și gri sau lemn natur. Mobilierul slim imprimă un aer urban, iar accentele geometrice aduc prospețime ambientului. În același sens, pentru a revigora compoziția, adu în scenă și o serie de plante veșnic verzi.

Foto: Minotti
Foto: Minotti

Jocul cromatic de alb, negru și gri alături de nuanțele de lemn natur este unul cât se poate de inspirat și în același timp în tendințe. Pentru a accentua efectul, lasă un perete nefinisat.

Foto: Minotti
Foto: Minotti

Terasa partial acoperita – Variază mobilierul outdoor și asigură piese speciale pentru fiecare moment al zilei. Un șezlong este ideal pentru clipele de lectură, așa că amenajarea unui astfel de spațiu pentru două persoane va fi un adevărat deliciu de sezon. Șezlongul face parte din colecția Le Parc, brand Minotti (L 160 x l 70 x h 60 cm), și poate fi achiziționat prin Innova Interiorism, la prețul de 15.986 lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply