Terasa, beciul şi piscina – locurile unde trebuie să foloseşti produse de impermeabilizare

0

Dacă îţi construieşti sau îţi renovezi locuinţa ar trebui să ştii că sunt foarte multe situaţii în care suprafeţele de beton trebuie acoperite cu un strat de mortar de impermeabilizare şi protecţie. Acesta are rolul de a creşte rezistenţa betonului şi, cel mai important, de a stopa infiltrările de apă.

Specialiştii Sika îţi recomandă să optezi pentru un astfel de produs mai ales în zonele în care betonul intră în contact direct cu apa. Aşa că, dacă nu vrei ca terasa sau balconul casei să îţi creeze probleme de-a lungul timpului, ar trebui să alegi un mortar de impermeabilizare, soluţia ideală în acest sens fiind SikaTop Seal-107. Nu uita că îl poţi folosi şi pentru impermeabilizarea beciului, a fundaţiei, a rezervoarelor de apă şi chiar a piscinelor. 
SikaTop Seal-107 este un mortar bicomponent gata de utilizare, semi-elastic, pe bază de ciment modificat cu polimeri sintetici speciali şi microsilice. Produsul recomandat este folosit pentru protecţia suprafeţelor din beton împotriva pătrunderii apei şi a umezelii, dar şi pentru creşterea durabilităţii acestor structuri. În plus, SikaTop Seal-107 are componentele predozate, ceea ce elimină erorile la  amestecare. Soluţia propusă de specialiştii Sika se aplică direct pe suprafaţa suport în două straturi succesive. Se poate opta ca între cele două straturi de mortar să fie introdusă şi o plasă de armare rezistentă la alcalii. 
Atenţie însă că stratul suport trebuie să fie pregătit corespunzător prin spălare cu jet de apă sub presiune şi nu trebuie să aibă fisuri. În plus, acesta nu trebuie să prezinte urme de contaminări, particule desprinse, uleiuri sau grăsimi.
SikaTop Seal-107 poate fi găsit în reţelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage. Pentru mai multe detalii despre soluţiile Sika special create pentru impermeabilizări, dar şi despre alte produse, vizitează www.sika.ro.

Advertorial

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply