Suport pentru coliere elegante

0
www.wholesalecrafts.com
www.wholesalecrafts.com
Dragi cititori,
Mereu ne inspiraţi cu ideile voastre de reciclare a diverselor obiecte, de la recipiente din plastic, la resturi de hârtie sau materiale textile. De această dată vă oferim şi noi o idee de a transforma o sticlă banală rămasă de la vin sau sucuri într-un suport elegant pe care puteţi etala coliere şi lănţişoare, care vor da un aspect plăcut mesei de toaletă şi vor fi şi la îndemână pentru accesorizarea zilnică.
Ce avem nevoie?

  • o sticlă cu gâtul lung, preferabil colorată
  • o plăcuţă de lemn
  • cârlige cu înşurubare
    www.pixabay.com
    www.pixabay.com

Sticla trebuie bine spălată şi uscată. Dacă are etichetă încăpăţânată, pune sticla într-o chiuvetă cu apă fierbinte, umple-o cu apă şi toarnă apoi în chiuvetă o jumătate de ceaşcă bicarbonat de sodiu şi două ceşti de oţet. Lasă sticla la înmuiat 20 de minute, apoi vei vedea că eticheta, pur şi simplu, se decojeşte foarte uşor.
Odată sticla astfel pregătită, măsurăm plăcuţa de lemn şi în centru facem o gaură de dimensiunea gurii sticlei. Pe lateralele plăcuţei înşurubăm cârligele. Distanţa la care vom face acest lucru depinde de amploarea colierelor, de cât spaţiu ocupă odată atârnate. Pentru lănţişoare şi coliere simple, 2-3 cm este suficient.
Împingem cu grijă plăcuţa pe gura sticlei, până ce aceasta nu se mai poate deplasa şi atârnăm coliere în cârligele prinse de ea. Gata, cu puţin efort şi imaginaţie, avem un superb suport pentru coliere elegante!
Text: Cătălina Vieru
Foto: www.pixabay.com şi www.wholesalecrafts.com.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply