Suport de telefon

0
Telefonul pus la încărcat nu mai încomodează pe nimeni
Arhiva personală
Deliana Trifa, Arad, jud. Arad telefon
Dragi prieteni Practic(i),
Mereu mi-a plăcut să găsesc o nouă întrebuințare unor obiecte ce păreau bune doar de aruncat. Astfel că atunci când am văzut acest model de suport pentru telefonul mobil pus la încarcat, am și trecut la fapte, decupându-mi unul dintr-un pet de la un balsam de rufe.
Poți să îl decorezi, dar eu am preferat să fie simplu. Ideea este să îl decupezi astfel încât să poată sta pe capacul prizei și în același timp să aibă spațiu pentru a susține și telefonul mobil pus la încărcat. Este util pentru a feri telefonul pus la încărcat de mâinile copiilor curioși sau când nu ajunge firul până la mobilă. Telefonul pus la încărcat nu mai încomodează pe nimeni.
Vă prezint și un semn de carte realizat dintr-o bucată din panglica de la lumânarea de botez a fiicei mele. Am mai folosit un nasture și un elastic de păr asortate, pe care le-am cusut de cele două capete ale panglicii. Și deocamdată folosesc semnul pentru a marca paginile preferate din albumul cu primele fotografii ale puiului nostru iubit. Așadar, îndrăzniți să preluați modele, să vă inspirați, să lucrați cu drag. telefon

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply