ŞTIRI! Septembrie, luna culorilor tomnatice

0

CITITOAREA LUNII SEPTEMBRIE
Dragi prieteni,
Cu fiecare scrisoare trimisă de doamna Georgeta Teodorescu din Bucureşti, aflăm mai multe despre lume, despre diverse locuri mai mult sau mai puţin îndepărtate şi devenim cumva mai bogaţi sufleteşte. Îi mulţumim că ne ia în călătoriile sale, că ne prezintă experienţele personale, că ne oferă atâtea informaţii valoroase şi o numim cititoarea lunii septembrie.
***
Praktiker, aniversare şi lansare
Praktiker România aniversează 14 ani de activitate pe piaţa locală de bricolaj prin campania „Premii pe loc pentru toţi clienţii“, desfăşurată la nivel naţional în perioada 10 august– 6 septembrie. Tot acum s-a lansat oficial şi magazinul online www.praktiker.ro, de unde clienţii pot comanda peste 8.000 de produse din cele 40.000 comercializate în magazine, numărul acestora crescând de la o lună la alta. Mai multe detalii afli pe site.
***

Perfectil
Perfectil
Piele, păr şi unghii mult mai rezistente
Dacă îţi doreşti păr bogat şi strălucitor, piele tânără şi sănătoasă, unghii puternice şi rezistente, încearcă şi Perfectil, ce conţine 20 nutrienţi esenţiali în sănătatea organismului, precum Biotină (combate alopecia, albirea părului), Cupru (rol în formarea foliculilor de păr şi în generarea rezistenţei), Mangan (vital pentru o piele sănătoasă), antioxidanţi, vitamina C, vitamina E (protejează împotriva radicalilor liberi), Zinc (împiedică apariţia petelor albe de pe unghii), Fier, L-Cisteină (necesară în creşterea unghiilor).
Perfectil este un supliment alimentar recomandat la orice vârstă atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Produsul se găseşte în farmacii la preţul de 38 lei. Mai multe detalii despre acesta găseşti pe site.
***
Polygemma în ambalaje noi
Aceleaşi ingrediente sănătoase, aceeaşi seriozitate şi tradiţie veti putea regăsi în produsele gamei Polygemma de la PlantExtrakt, dar cu ambalaje mai prietenoase.
Cu formule inspirate din natură, produsele gamei Polygemma vă sunt aproape în susţinerea sănătăţii, oferind suport pentru buna funcţionare a unor organe, cure periodice de detoxifiere la diferite nivele în organism sau creşterea rezistenţei organismului.
Produsele din gama Polygemma pot fi procurate din farmacii şi magazine naturiste. Costă cam 23 ron un flacon de 50ml. Detalii pe site-ul www.plantextrakt.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply