Sticla decorativa, o solutie fabuloasa

0

O numim sticlă decorativă, dar este sticlă obișnuită, înnobilată doar prin vechimea sa, prin culoare sau, mai ales prin formă. Sticla decorativă este un detaliu extrem de frumos ca obiect de decor în casă, este fluidă, elegantă, are un aer personal, unic, are un caracter vintage și este extrem de versatilă pentru că se potrivește pentru orice fel de decor general din casă fie că este modern, romantic, minimalist, clasic sau retro.

O altă calitate pe care o are sticla decorativă este faptul că poate tine pasul cu vremea. Mă gândesc la vremea de afară, pentru că mici detalii de la lumânări, la crengi, flori, fructe sau fundițe pot integra sticla decorativă într-un decor primăvăratec, de vară, autumnal sau pot să participe cu succes la ambianța de Crăciun din casă.

Sticla decorativă este un detaliu excelent, cu un impact fabulos în decorul din casă pentru ca este foarte personală, multe din pisele combinate în colecția de imagini de mai jos fiind adunate cu migală, în timp, de prin poduri și cufere vechi sau cumpărate din târguri de vechituri.

Spălată și curățată sticla decorativă devine un detaliu prețios în casă care înfrumusețează, personalizează și care nu se deteriorează în nici un fel în timp, nici în ceea ce privește aspectul, nici în ceea ce privește frumusețea. Sticla decorativă nu se demodează și cucerește privirea mereu.

Studiază combinațiile, ideile din fotografii și inspiră-te din aceste excepționale asocieri de stică decorativă, binevenite în casă în orice moment din an.

sticla decorativă (10)

Vaze pentru flori

sticla decorativă (9)

Simetrie întâmplătoare

sticla decorativă (7)

Combinatii de forme și culori

sticla decorativă (8)

Asocieri abstracte

sticla decorativă (6)

Formă, culoare, asimetrie

sticla decorativă (4)

Flori, fructe și trasparență

sticla decorativă (3)

Crăciun

sticla  (2)

Vară

sticla  (1)

Exotic

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply