Specialități de sezon: dușuri outdoor

0

Specialități de sezon: dușuri outdoor – Amenajate în grădină pentru răsfăț de inspirație exotică sau amplasate lângă piscină pentru revigorare rapidă, dușurile montate în exteriorul casei sunt de nelipsit într-un decor estival de succes. Ce zici de un colț spa în aer liber? Ai libertatea de a alege modelul preferat, tinand cont bineinteles de specificul decorativ al gradinii si de stilul constructiei pe care o imprejmuieste.

dusuri outdoor
Foto: www.newform.it

Dusuri outdoor – design remarcabil

Specialități de sezon: dușuri outdoor – Poti construi adevarate oaze magice in propria gradina, integrand in peisaj un astfel de model. Sau, pe de alta parte, poti expune un produs revolutionar, cu desing inedit si personalitate puternica, menit sa valorifice mediul inconjurator prin prezenta sa spectaculoasa.

Foto: Arkema
Foto: Arkema

Dusuri outdoor –  energie naturala

Poti opta chiar si pentru un model ce functioneaza pe baza energiei solare, acestea din urma fiind mai performante si mai economice, iar cele mai noi modele aduc in scena si un design modern, cu linii organice, alaturi de culori delicioase, ce transforma un produs de ultima generatie intr-o aparitie demna de integrat pana si in cele mai pretentioase decoruri.

Foto: Jane Hamley Wells
Foto: Jane Hamley Wells

Dusuri outdoor – finisaje naturale

In plus, ai libertatea de a alege dintre modele cu sau fara postament, produse cu corpul imbracat in lemn sau piatra naturala, alaturi de piesele clasice al caror trunchi metalic slim este elementul central. Dusul Waterfall este realizat din otel inoxidabil si lemn de tec.

Foto: Varaschin
Foto: Varaschin

Modelul Altea propus de brandul Varaschin vine cu un paravan integrat, realizat din fibra naturala impletita manual. Acesta ofera intimitate si in plus, ofera produsului o dimensiune noua, prin designul desavarsit.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply