Spatiu creativ, decorat cu ingeniozitate

0

 

Foto: Moooi
Foto: Moooi

Spatiu creativ – Tratat cu deschidere și curiozitate, experimentul scoate la iveală ipostaze nebănuite ale frumosului, oferind proporții dramatice scenografiei cotidiene. O încăpere-muză, construită pe coordonate atipice, devine locul preferat al celor ce jonglează cu inovația.

Spatiu creativ – influente suprarealiste

A menajează un spațiu inedit apelând la intervenții curajoase. Dacă încăperea excelează la capitolele înălțime și lumină naturală, vopsește pereții într-un negru misterios, însă păstrează echilibrul prin tavanul și pardoseala luminoase, de preferat fără îmbinări vizibile. Elementele supradimensionate, precum suportul pentru lumânări sau portretele, dispuse unul în fața celuilalt, conturează o atmosferă suprarealistă.

Indrazneste sa abordezi in aceeasi maniera iesita din tipare si printuri curajoase, puse laolalta. Pastreaza insa proporia corecta – un singur model cu motive generoase (in acest caz, covorul cu forme mari, compacte), impreuna cu  jocuri grafice complementare, precum materialul textil ce imbraca aceasta canapea sau modelul serpuit ce decoreaza ceasul cu cuc.

Foto: Moooi
Foto: Moooi

Spatiu creativ – accente haioase

Imprimă dinamism ansamblului prin culori: măsuțele roșii contrastează plăcut cu un covor în tonuri de verde, în timp ce un ceas-turn cu motive arhaice, reinterpretate printr-o explozie cromatică, devine un element jucăuș. Poți plusa cu o notă de umor: o lampă în formă de găleată!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply