Solutii simple pentru o casa de revista

0

soluții simple pentru o casă de revistă (2)Am cercetat, am verificat, am testat și am găsit care sunt acele soluții simple pentru o casă de revistă. Sau altfel spus trucuri practice și ușor de aplicat care dau strălucire simplu și ieftin în casă.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa fiecare zodie

Trei, numărul magic. Când vine vorba despre soluții simple pentru o casă de revistă, trei este un număr magic. Un triptic are darul de a face orice decor excepțional. Aceast stil este în mare vogă și așa o să rămână mult timp de acum încolo. Aplică regula lui trei pe pereți. Trei tablouri legate ca idee și continut, trei obiecte de decor unitare, trei detalii comune pe bibliotecă, trei perne de decor pe canapea.

Iluzii și artă de a le crea. Această tehnică este pe lista cu soluții simple pentru o casă de revistă. Iluziile sunt unul din acele trucuri care dau strălucire simplu și ieftin în casă ta. Un covor mare face cameră mare, oglinzile din spatele unei canapele dublează spațiul. Folosește iluzii care înaltă spațiul cu dungi verticale la draperii sau alegând un tapet în dungi. Mai multe covoare mici vor mari spațiul, dacă acestea sunt perfect aliniate. Tot la capitolul iluzii există și erori care strică decorul. Nu folosi carpete mici pe lângă un covor mare pentru că dau impresia de înghestuit și sufocat.

Nu așeza cărțile în mod compact pe rafturile bibliotecilor. Alternează elemente de decor orizontale cu cele verticale sau mergi pe soluția gruparii lor.

Citeste si: Amenajari cu bani putini pentru living

Puțină dramă. Elementele de decor dramatice sunt soluții simple pentru o casă de revistă. prin elemnete de decor dramatice se înteleg contrastele puternice, piesele de decor antice într-un decor modern, un fotoliu antic sau un perete vopsit în culori neconvenționale – roșu, negru, verde intens. Cel mai bun detalii și una din soluții simple pentru o casă de revistă este sp foloșești negru ca și culoare de accenbt. Efectul este dramatic și de maxim impact.

soluții simple pentru o casă de revistă (4)O altă soluție din lista cu soluții simple pentru o casă de revistă este să foloșești tablouri colorate și mobilă deschisă la culoare, în dreptul acestor pereți dramatici, și accente țări de culoare.

Citeste si: Cele mai frumoase ghivece de flori

Un perete negu în spatele patului din dormitor este una din acele soluții simple pentru o casă de revistă și o cale foarte simplă ca să ai un ansamblu spectaculos. Refacerea doar a unui singur perete este convenabilă pentru buget dar are efecte decorative spectaculoase.

Citeste si: Marsala culoarea anului 2015

Cameră cu vedere. Dacă ai norocul de a avea o perspectivă frumoasă pe fereastră atunci ai una din cele mai comode și mai bune soluții simple pentru o casă de revistă. Lasă ferestrele libere, sau folosește perdele fine și transparente care să lase tabloul natural să între în casă și să îți decoreze cameră.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply