Solutii de depozitare pentru haine in casele mici

0

solutii de depozitare pentru haine in casele mici (4)O casa mica este rentabila, ecologica si calda dar are o problema: spatiile de depozitare. Avem cateva solutii de depozitare pentru haine in casele mici.

Cutii si cutiute. Sunt ideale mai ales cutiile din plastic transparent, pentru ca vezi imediat ce este in ele, dar si cele din carton sau rachita (pe care le poti eticheta), pentru a depozita hainele pe care nu le porti sau cele care pot fi impaturite, cum este cazul cu lenjeriile de pat care pot fi depozitate aranjate frumos si sunt una din acele solutii de depozitare pentru haine in casele mici.

Citeste si: Solutii practice si simple de depozitare in baie

Pune cutiile sub pat, intr-un colt al casei, unele peste altele. Solutia e potrivita in special pentru depozitarea puloverelor, haine mai groase, sau a altor elemente de imbracaminte, pe care le folositi mai des si acre pot sta in acest fel inclusiv in dormitor sau pe hol.

Foloseste suporturi din metal pentru haine. Acestea se gasesc fie la magazinele de bricolaj, fie le puteti face chiar voi acasa cu ajutorul unor bare de metal sau al unei stinghii din lemn. Suportul poate fi plasat oriunde, dupa draperii, intre pat si perete sau chiar dupa usa. Acesta este una din cele mai bune solutii de depozitare pentru haine in casele mici.

Citeste si: Haine dezordonate? Organizeaza!

Cumparati dulapuri din panza portabile, pe rotile, care dispun de locuri pentru umerase si de rafturi, alegand o culoare care sa se asorteze cu cea a covorului din camera. Le puteti amplasa aproape unde doriti, iar daca alegeti culorile potrivite, acestea se vor integra rapid in atmosfera camerei. Este una din acele solutii de depozitare pentru haine in casele mici, care merege in orice spatiu din casa. solutii de depozitare pentru haine in casele mici (1)

Foloseste spatiile ascunde. Spatele usilor, usile dulapurilor pot suporta rafturi mici din lemn sau din panza groasa, cu multe buzunare, unde se pot depozita ciorapii, lenjeria, etc.

Citeste si: Polite si rafturi pe peretii din camera de zi

Folositi la maximum spatiul de sub paturi, instaland cutii mari pe rotile, cu capace sau sertare cu acces din lateral.

Nu uita de valize goale, folositi-le pentru a depozita imbracamintea pe care nu o folositi in acel anotimp.

Sursa: tinyhouseblog.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply