Simfonia texturilor jucate pe nuanțe de gri

0

Distincția unui decor poate fi valorificată cu ușurință printr-un joc subtil al detaliilor rafinate. O încăpere îmbrăcată în tonuri neutre, precum gri, bej sau crem, va deveni o declarație de stil într-o abordare modernă, cu influențe industriale, ce mizează pe textură și finisaje.

Adoptă o perspectivă fresh și modernă și îndrăznește să abordezi trenduri actuale, ce par desprinse dintr-o piesă de teatru. Monotonia cromatică lasă loc texturii pentru a deveni vedeta amenajării, ce merită valorificată. Poți începe acest demers de la decorarea pereților. Sau de la lipsa decorului, mai bine spus în acest caz. Nu ignora frumusețea brută și naturală a unui perete nefinisat, așa că folosește această idee pentru un cadru cool și relaxat. Cele mai indicate recomandări pentru pardoseală în acest context rămân vopseaua epoxidică în tonuri neutre și placările ceramice cu aspect continuu. Pentru a conferi o notă discretă de șarm, alege un finisaj ușor satinat.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

O canapea moale și un covor pufos echilibrează încăperea. În plus, modelul patchwork al covorului armonizează cu succes suprafețele de lemn nefinisate ce îmbracă piesele de mobilier. O măsuță roșie, cu formă retro, va reprezenta un detaliu de efect.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Canapeaua Kanaha are structură din metal şi lemn şi este complet dehusabilă. Poți achiziționa acest model de la Innova Interiorism, cu tapițerie textilă sau din piele, cu prețul începând de la 18.004 lei, alături de suportul pentru reviste Storage, din PVC, preț 381 lei.

488_30SGDETT01_DETT01_SOGG08
Foto: Innova Interiorism

Un covor patchwork aduce decorului o doză fresh de nonşalanță. Modelul Antalya (L 240 x l 170 cm) este realizat din lână şi este disponibil prin Innova Interiorism, la prețul de 7.092 lei. Interioarele moderne si cele de inspirație industrială beneficiază de o astfel de prezență.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply