Sfoara, globuri si Craciun

0

Aparent nu există nici o legatură între sfoară și globurile de Crăciun. Aperent doar pentu că în realitate o bobină de sfoară poate face fabulos bradul de Crăciun.

sfoara (4)

Sfoara are aer natural, vintage și asta o face foarte decorativă când este vorba despre combinația brad de Crăciun și podoabe pentru brad. Concret își sugerăm să legi globurile și decorațiunile pentru brad de crengile acestuia cu sfoară. Efectul este garantat. Poți folosi sfoara pentru a înșira diferite obiecte și poți face fundițe din sfoară pentru bradul de Crăciun. Sfoara merge perfect cu decorațiunile handemade, cu cele vechi, dar și cu cele pictate sau realizate în casă (din pâslă, etamină).

Sfoara poate să fie un real ajutor penru revitalizarea unor podoabe deteriorate. Tot ceea ce trebuie să faci este să ungi globul cu un adevziv, folosind o pensulă, după care să-l înfășori în sfoară. Poți face asta cu tot globul sau cu o parte din el. Agață-l în brad cu sfoară, evident!

sfoara (2)

Nu doar sfoara este perfectă pentru decorațiuni ci și pânza de sac, etamina cafenie sau pânza de iută. Toate sunt excepțional de plăcute și au calitatea de a se potrivi perfect cu orice amenajare pentru Crăciun, fie că este pentru casă, pentru brad sau pentru coronița de Crăciun pentru ușă.

sfoara (1)

Nu există limite în ceea ce privește modul în care poate fi folosită sfoara. Tot ceea ce trebuie spus este ca bradul să fie împodobit asortat. Nu poți folosi sfoară și fundițe de mătase, globurile să aibă un stil comun, iar bradul, în ansamblu să fie simetric și bogat împodobit. Renunță la ghirlandele de beteală, dacă folosești sfoară și înlocuiește-le cu fâșii de iută sau etamină colorată. În ceea ce privește beculețele cele care merg perfect pentru această combinație sunt cele albe, simple și mai puțin cele colorate….

sfoara (3)

Dar, în loc de final, trebuie să vă spun că indiferent cum îl împodobești, bradul de Crăciun este mereu minunat!

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply