Semineele bio-etanol, solutia perfecta pentru locuinta ta

0

Locuinta ta nu este prevazuta cu un spatiu care sa permita montarea unui semineu traditional? Solutia pentru aceasta problema sunt diferitele tipuri de seminee bio-etanol special create pentru spatiile care nu permit amplasarea semineelor pe combustibil solid.

Semineele bio sunt special realizate pentru aspectul lor deosebit si pentru atmosfera calda pe care o confera spatiului in care sunt amplasate. Aceste seminee bio sunt functionale doar pe baza de combustibil lichid care mai este denumit si bio-etanol. Acest combustibil este 100% ecologic si nu emana gaze toxice. Prin urmare nu trebuie sa iti faci griji pentru cosul de fum sau alta sursa de ventilare pentru ca acest model de semineu bio nu necesita existenta unui cos de fum.

Iata mai jos care sunt avantajele unor seminee bio-etanol:

  • Preturile sunt mai mici
  • Nu au nevoie de cos de fum
  • Nu scot fum si nici miros neplacut
  • Sunt extrem de usor de intretinut

Semineele bio-etanol in comparatie cu semineele electrice au avantajul de a avea flacara adevarata direct in locuinta, astfel ca dumneavoastra sa puteti sa experimentati o experienta de neuitat prin senzatii reale.

Semineele bio pot sa ofere un plus valoare prin designul deosebit si prin mediul ambiental placut si primitor pe care il creeaza.

Asadar, daca sunteti interesati sa chizitionati seminee bio-etanol atunci este bine sa stiti ca exista doua tipuri de astfel de seminee si anume:

  1. Semineele bio-etanol fixe – sunt semineele care se pot aplica pe pereti si care se incorporeaza in perete sau se monteaza pe podea
  2. Semineele bio-etanol mobile sunt acele seminee care se pot muta cu usurinta dintr-un loc in altul. Aceste modele de seminee pot sa fie mutate in spatiile care sunt deschise precum gradinile, terasele, balcoanele etc.

Semineele bio-etanol se gasesc in diferite forme si nuante. Aceste seminee pot sa fie negre sau albe, argintii, granit, aurii sau din Inox etc.

Materialele din care sunt construite semineele bio-etanol sunt: sticla, inoxul, otelul etc.

Atentie, un aspect foarte important pe care trebuie sa il cunoasteti este acela ca alimentarea acestor seminee bio-etanol se face doar in momentul in care rezervorul acestora este racit. Alimentarea semineelor pe timpul procesului de ardere este strict interzisa.

Care sunt avantajele acestor seminee bio-etanol? In primul rand acest tip de semineu este 100% ecologic si se foloseste pe baza de combustibil denumit etanol, adica bio. Acest model de semineu este usor de instalat, fiind recomandat pentru utilizarea intr-un apartament, o casa, la mansarda sau de ce nu chiar pe balcon, gradina sau terasa. Aceste seminee se pot monta cu usurinta pe orice perete sau pot sa fie pozitionate pe o masa de cafea, de exemplu.

Semineul bio-etanol are nevoie de cos de fum?

Raspunsul este categoric, nu. Bioetanolul nu este deloc toxic, acesta elimina o cantitate mica de dioxid de carbon precum procesul de ardere al unei lumanari.

Daca v-ati decis sa achizitionati un semineu, atunci trebuie sa consultati gama larga de seminee bio-etanol, pusa la dispozitie de www.seminee-expert.ro ! Puteti sa completati formularul de comanda de pe acest site sau puteti sa sunati la numerele de telefon 0721.280.587, 0784292820 si 0744207437! Echipa de specialisti o sa va consilieze pe intreaga durata a procesului de achizitionare.

 

 

Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply