Scenariu fresh într-o cameră de tineret

0

O încăpere mare, cu o panoramă frumoasă, se va bucura de prezența albului imaculat, în tandem cu doze puternice de culoare. Aplică o nuanță imperială pe peretele din spatele patului, pentru contrast.

Tonurile de roșu, mov sau lila sunt potrivite pentru o cameră de adolescent. Chiar și duetul roșu-violet poa-te fi o alegere inspirată într-o compoziție corect dozată. Pentru că sunt culori puternice, este bine ca în compania lor să se găsească nuanțe senine, ce le echilibrează. Alege corect proporțiile. Nu folosi culori tari pe suprafețe întinse. Un singur perete mov pe un fundal imaculat are prestanță și farmec. O astfel de intervenție este valorificată de un covor de un roșu intens, pe care este de preferat să îl amplasezi în centrul camerei sau în fața patului. Ideal este ca pardoseala din lemn să aibă un ton neutru și, pe cât posibil, un aspect continuu, cu îmbinări cât mai subtile. Aspectul final este uniform și actual.

Foto: Innova
Foto: Innova Interiorism

Dacă intervențiile cromatice sunt vedetele ame–najării, este bine ca mobilierul să fie discret. Piesele cele mai potrivite ca stil și culoare sunt cele moderne, cu forme drepte și finisaj lucios. Pentru a crea diversitate și a conferi un strop de căldură, intercalează corpuri de depozitare cu finisaj ce imită lemnul. Ca tehnici de accesorizare, mizează pe suprapuneri discrete. De exemplu, pernele decorative în diferite nuanțe sau o pătură cu textură pufoasă dau un aer primitor decorului. Suprafețele jucate, folosite sporadic la tapițarea patului, și dungile de pe covor animă atmosfera și imprimă dinamism și un spirit contemporan.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Optează pentru un birou încăpător, cu fronturi deschise și spații de depozitare. Expune partea stângă a biroului către lumină, pentru a lucra confortabil.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply