Saptamana verde la LIDL (19 – 25.03.2012)

0

La Lidl gasesti acum o gama variata de produse si accesorii pentru a te bucura de spatii mereu verzi, flori vesele, fructe si legume sanatoase si un gazon de nota 10!

Incepe munca echipandu-te corespunzator: gasesti la Lidl sabotii de gradina Florabest, dama/barbati la doar 21.99 lei, dar si furtun de 20 m cu accesorii la doar 44.99 lei.  Pentru gradina de legume nu uita sa pastrezi semintele inainte de semanat in loc uscat, la intuneric si racoare. Transplanteaza rasadurile in gradina cand au cel putin 2 frunze, iar pericolul inghetului a trecut. Schimba locul legumelor de la an la an pentru a nu saraci solul si a impiedica inmultirea buruienilor.
 
Pentru o gradina de flori superba umple golurile dintre perene cu flori anuale. Planteaza la baza arbustilor cu tulpini golase tufe de flori compacte, respectand distantele de plantare. Plantele inghesuite arata urat si se imbolnavesc repede.

In gradini fara multa lumina ai nevoie de gazon rezistent la umbra sau plante pentru covoare vegetale, cu multe flori ce nu trebuie tunse. Repara gaurile din gazon si nu uita de ingrasamant – Grandiol batoane, 100 bucati la 9.99 lei sau ingrasamant universal, 1 litru la 9.99 lei.

Vezi pliantul Lidl aici.

Vezi mai multe poze in galeria foto atasata.


Advertorial

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply