Saltele ergonomice personalizate

0

Cine nu si-ar dori o saltea realizata special pentru corpul si stilul sau de a dormi?

O companie finlandeza s-a gandit deja la acest aspect si ofera clientilor sai saltele pe care se pot odihni mai bine ca oriunde. Inca din 1985, Unikulma realizeaza saltele ergonomice dupa un sistem unic de arcuri izolate in saculeti individuali, de o flexibilitate variabila, in functie de zonele corpului care necesita mai mult sau mai putin suport in timpul somnului.
Cum functioneaza?
Somnul este important pentru fiecare individ, iar salteaua joaca un rol important, mai ales pentru cei care se trezesc cu dureri de spate dimineata. Unikulma executa pe comanda saltele dupa ce clientul este supus masuratorilor prin Uniklab, care afiseaza o diagrama a punctelor de presiune ale corpului. Acesta inregistreaza in timpul testului  de 10 minute miscarile unei persoane pe spate si in parti.
Sistemul de arcuri este apoi imbracat in diferite materiale, chiar si diferite modele la cererea clientului. Unikulma realizeaza in fabrica din Finlanda si cadre de paturi sau alte accesorii pentru dormitor. 
Pretul unui pat de o persoana executat la comanda porneste de la 3.500 de euro si durata este de aproximativ doua saptamani pentru a fi realizat.

Text: Alexandra Badita
Foto: Alexandra Badita

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply