S-a infiintat clubul pasionatilor de violete africane

0

Va plac violetele? Vreti sa aflati ce varietate a mai aparut sau cum va puteti salva planta draga de un daunator insistent? Alaturati-va celorlalti pasionati!

Clubul de Gesneriaceae din Romania a fost infiintat si afiliat la African Violet Society of America (AVSA) inca din august 2007 prin reuniunea iubitorilor de violete africane si alte gesneriaceae pe site-ul www.violete-africane.ro si forumul www.violete-africane.ro/forum.

Ce gasiti in aceasta comunitate?

Aici va puteti intalni cu sute de membri in cautare de informatii despre soiuri de violete, noutati despre plante, sfaturi de ingrijire, agrotehnici si metode de tratare a bolilor si daunatorilor. Tot aici va puteti impartasi emotii, bucurii si poze cu plantele voastre dragi.
Atat pe site, cat si pe forum veti descoperi un set complex de informatii referitoare la istoria, cultivarea, propagarea si ingrijirea violetelor, detalii ce va vor ajuta sa aveti violete sanatoase si inflorite abundent. Membrii comunitatii va vor veni si ei in ajutor cu sfaturi utile.

Expozitia nationala de violete africane
Clubul organizeaza Expozitia nationala de violete africane si alte gesneriaceae, unde este prezentata o gama variata de violete africane, streptocarpusi, sinningii, episcii si alte gesneriaceae. Aici puteti asista la un concurs pentru cea mai frumoasa violeta sau lua parte la diverse workshop-uri in care veti putea invata principalele operatiuni intalnite in cresterea violetelor. Tot la expozitie pot fi cumparate violete africane de selectie, insotite de sfaturi pentru cresterea lor.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Text: Sabina Usurelu
Foto: Clubul de Gesneriaceae din Romania

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply