Robotul care tunde singur gazonul

0

Bosch a lansat pe piata de scule electrice din Romania un produs inovator – robotul de tuns gazonul Indego.

Indego este cel mai rapid robot pentru gazon din clasa lui care este comercializat in Romania, iar despre caracteristicile lui poti citi mai jos.
Tehnologia „Logicut” – taiere rapida, precisa, rand cu rand
Datorita sistemului inteligent de navigare „Logicut”, Indego masoara automat gradina si isi croieste singur calea, calculand autonom cea mai scurta ruta posibila. Dupa stabilirea traseului, robotul se deplaseaza usor, rand după rand, tunzand iarba sistematic, rapid, precis si ordonat, pe randuri paralele, fara a trece prin acelasi loc de mai multe ori. 
Confortabil si usor de instalat
Cateva operatiuni simple de instalare si programare sunt suficiente pentru activarea robotului. Astfel, se pozitionează statia de andocare, se intinde cablul perimetral in jurul gradinii, definind suprafata pe care trebuie tunsa iarba, apoi se seteaza timpii de tundere a gazonului si zilele saptamanii, dupa care se apasa butonul de pornire. 
Practic si autonom
Ploaia nu reprezinta o problema pentru acest robot, Indego putand fi utilizat pe aproape orice fel de vreme. Functioneaza chiar si pe pante cu o inclinare de pana la 35%. Printre calitatile lui se numara si faptul ca este silentios si că nu emite gaze de esapament. 
Siguranta sporita
Indego utilizeaza un senzor de evitare a impactului pentru a detecta obstacolele de pe gazon si pentru a le ocoli, fie ca este vorba de un copac, o creanga cazuta, continuandu-si treaba. In cazul in care este ridicat, cutitele lui se opresc imediat.
Citeste si: Intretinerea mobilei de exterior.

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply