Redescopera puritatea apei cu un sistem de filtrare biologic

0

sistem de filtrare

Aproximativ doua treimi din corpul omenesc contine apa. Chiar si cele mai solide parti ale corpului, oasele, contin aproximativ 25% apa. In medie, corpul omenesc trebuie sa asimileze circa 2 litri de apa zilnic pentru a ne mentine sanatatea.

Apa este una dintre cele mai importante substante de pe planeta, acoperind 71% din suprafata planetei. Apa inseamna viata.

Importanta apei in vietile noastre

Apa este esentiala pentru agricultura, stiinta, medicina, incalzire si multe alte activitati comune. Avand in vedere importanta apei de baut pentru oameni, instalarea unui filtru bio aqua este solutia la care tot mai multe persoane apeleaza in prezent pentru a se asugura de consumul unei ape proaspete si pure.

Pentru cei mai multi dintre noi, apa potabila provine de la o sursa municipala care asigura purificarea ei. Se poate intampla insa ca aceasta sa pastreze gusturi si mirosuri neplacute datorate tratamentului chimic cu clor, sau din cauza conductelor ruginite care pot contine microbacterii daunatoare.

In functie de zona rezidentiala este posibil ca apa casnica sa contina depuneri de calcari, nisip, sau mal. Pentru a indeparta impuritatile din apa si a-i redea prospetimea si puritatea, un filtro bio aqua este solutia optima si la indemana. Ce este si cum functioneaza un filtro bio aqua vei afla in randurile de mai jos.

Filtrele bio aqua sunt instalatii casnice simple si moderne care se ataseaza sistemelor de apa curenta pe care o filtreaza, elimininand si indepartand agentii de contaminare. Un filtru bio aqua de calitate functioneaza dupa urmatoarele principii si cu urmatoarele componete de baza.

Filtrarea mecanica

Ideea de baza a filtarii mecanice este de elimina fizic sedimentele, murdaria si orice alte particule din apa folosind un tip de bariera. Aceasta poate lua forma unei mese sau plase care filtreaza resturile intr-un filtru ceramic cu o structura microporoasa complexa. Aceasta structura blocheaza si filtreaza organismele patogene care se pot infiltra in apa curenta.

Filtrul bio aqua mechanic are o modalitate de functionare similara procesului natural de purificare a apei. Apa ajunsa la nivelul solului in forma de precipitatii permeaza pamantul, inauntrul caruia se purifica treptat, sub actiunea diferitor micro-organisme.

Alcalinizarea apei

 Sistemul de filtrare casnic reproduce acelasi proces. Filtrul este confentionat din materiale care purifica apa, redandu-i puritatea apei de izvor.

Apa curata si purificata care rezulta este imbogatita cu minerale care intaresc si stabilizeaza purificarea. Rezulta o apa cu proprietati minerale, o apa alcalina imbunatatita si cu desavarsire benefica organismului uman.

Cartusul ceramic

Functia principal a acestuia este de a retine si inlatura impuritatile care se pot strecura in apa de la robinet. Un filtru de apa performant are o sita 0.3 microni si este capabil sa filtreze de 20 de ori mai bine decat sistemele de filtrare traditionale. Prin intermediul acestuia bacteriile aflate in apa sunt separate de apa de baut.

Filtrul cu carbune granular are rolul de a elimina substantele chimice daunatoare din apa. Clorul, metalele grele sau alte substante organice volatile sunt eliminate sub actiunea filtrului cu carbune activ granular. Rezultatul final este o apa curata, fara miros si gust neplacut.

Rezervorul

Un rezervor de capacitate mare trebuie sa poata stoca cel putin 10 litri,  dar exista rezervoare care depasesc capacitatea de 15 litri. Pentru a ajunge in rezervor, apa de la robinet trece mai intai printr-un rezervor superior, de unde se va scurge prin filtru, sfarsind in forma purificata in rezervorul de stocare.

Apa rezultata in urma filtrarii aduce prospetime si vitalitate in orice casa dotata cu un filtru bio aqua. Aceasta apa poate fi cu incredere folosita pentru consum, dar isi poate gasi utilitatea si intr-un ceai savuros, o supa crema, sau poate fi folosita pentru spalarea alimentelor. In plus, obtinand in casa o apa curata si imbunatatita, vei contribui la ecologizarea planetei prin economisirea de peturi plastice.

Comanda online un filtru bio aqua

 Pentru a intra in posesia unu filtru bio aqua performant, Itelestore este magazinul online de unde poti comanda chiar acum un astfel de produs.

Contacteaza specialitii Itelestore.ro la numerele de telefon:

031.005.11.22

031.055.77.88

…si revolutioneaza utilizarea apei de la robinet cu filtrul care va reda apei vigoarea si prospetimea pe care o astepti.

 

 

Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply