Redecorara rapidă a dulapului

0

Şi tu poţi fi decorator. Te invatam cu faci redecorara rapidă a dulapului. Cu 3 metri de tapet înflorat şi o cutie de vopsea poţi transforma în mod original mobila care până acum era lipsită de personalitate.

Redecorara rapidă a dulapuluiTe-ai plictisit de mobilierul cel vechi şi de atmosfera mohorâtă pe care o creează? Nu arunca dulapul sau orice alt obiect care este funcţional, ci decorează-l cât mai vesel. O schimbare radicală a camerei se poate face şi cu intervenţii minime de decor, nu doar cu înlocuiri totale ale mobilierului. Redecorara rapidă a dulapului este un exemplu.

Citeste si: Un proiect de bricolaj pentru casa

Pe dulap, suprafaţa fiind mare, poţi lipi cu aracet pe una din uşi o coală mare de tapet, iar pe cealaltă decupează florile şi aplică-le ici şi colo pentru a nu avea un decor monoton. Pentru a se lipi uniform bucăţile de tapet, pune aracetul pe toată suprafaţa uşii dulapului, apoi fixează tapetul îcepand din partea de sus şi prin mişcări succesive, descendente, presează tapetul până jos. Chiar dacă bucăţile de tapet s-au lipit imediat, repetă mişcările de presare pentru a scoate golurile de aer care au rămas sub tapet. Florile de pe uşa alăturată se lipesc mult mai simplu. Pune aracet pe fiecare în parte, apoi presează-le uşor.

Citeste si: Decoratiuni interioare ieftine si frumoase

Aracetul care a rămas pe suprafaţa tapetului şi arată inestetic îndepărtează-l repede cu un burete umed.

Chiar dacă alegi un imprimeu floral în culori puternice, nu trebuie să ai reţineri. Tapetul îl poţi înlocui oricând cu un altul! Ai reusit redecorara rapidă a dulapului.

Producție: Mihaela Radu

Foto: Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply