Proiecte de case pe structura metalica

0

Proiecte de case pe structura metalicaSolutia si alternativa oferita de proiecte de case pe structura metalica au castigat mult in interesul publicului in ultima perioada.

Unul din motivele principale pentru care aceste proiecte de case pe structura metalica sunt o varianta din ce in ce mai cautata este rezistenta mult crescuta la socuri seismice de care acestea beneficiaza.

Citeste si: Proiecte de case sub 100 de metri patrati

Proiecte de case pe structura metalica (4)Daca mergi pe varianta de proiecte de casa pe structura metalica trebuie spus ca acestea sunt destinate in primul rand unor constructii inalte, cu 2-3 etaje, pentru ca atunci eficienta acestor proiecte este pe deplin valorizata.

Aceste proiecte de case pe structura metalica sunt o buna alternativa si pentru locuintele individuale, daca vorbim despre vile mari, case duplex sau blocuri mai mici cu mai multe apartamente.

Daca ai in plan o casa in parteneriat cu alte familii alege aceste proiecte de case pe structura metalica pentru ca sunt una din cele mai bune alternative

Citeste si: Modele de case pe lungime. Case vagon, reproiectate

Proiecte de case pe structura metalica (1)Ce aduc in plus aceste proiecte de case pe structura metalica? In primul rand costuri de constructie mai mici decat cele clasice, care se simt mai ales in cazul unor constructii mai mari. Un alt mare avantaj este rapiditatea montajului structurii metalice si a peretilor aferenti precum si simplitatea sistemului in sine.

Un alt beneficiu major pentru aceste proiecte de case pe structura metalica este o durata de viata mare pentru constructia in sine, in conditiile in care garantia pentru acest tip de case merge pana 70 de ani. Trebuie adaugat ca structura metalica confera structurii o inalta rezistenta la foc.

Proiecte de case pe structura metalica (3)Toate aceste proiecte de case pe structura metalica implica si o structura speciala a peretilor, care este perfect adaptata la structura de rezistenta metalica.

Peretii pentru aceste proiecte de case pe structura metalica au la randul lor proprietati specifice, o grosime mai mica decat cea a peretilor clasici, din materiale traditionale, o excelenta capacitate de izolare termica si fonica si o greutate redusa.

Citeste si: Proiecte de case simple

Toarte beneficiciile pe care le au aceste proiecte de case pe structura metalica reduc substantial costurile pentru materialele de constructie traditionale si pentru fundatie.

Grosimea redusa cu pana la 30% a peretilor pentru aceste proiecte de case pe structura metalica creste suprafata locuibila, pentru aceeasi amprenta la sol cu a unei case cu structura traditionala. Sporul locuibil poate sa ajunga si pana la 10 mp.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply