Proiecte de case contemporane

0

proiecte de case contemporane (2)Am făcut o listă scurtă cu cele câteva principii de bază pentru proiecte de case contemporane. Se poate spune despre aceste proiecte de case contemporane că sunt soluția cea mai comodă, dacă ai în plan ridicarea unei case, că vin cu soluții de amenajare în tendințe, că sunt practice și relativ ușor de ridicat peneru că toate aceste proiecte de case contemporane se adaptează la performanțele și cerințele materialelor noi de contrucții, de nouă generație.

Citeste si: Proiecte de case economice

Toate aceste proiecte de case contemporane merg pe liniile clasice ale caselor. Stilul contemporan este caracterizat de case primitoare, cu un aspect general interior și exterior simplu, bine organizat, eficient și practic compartimentat, capabil să răspundă nevoilor unei familii moderne și cerințelor de confort și organizare. Despre toate aceste proiecte de case contemporane se poate spune că sunt austere, dar comode şi fără nici un fel de elemente de detaliu în plus. Deși eficiente și practice proiecetele de case contemporane duc la imobile fără o personalitate distinctă, asfel că este foarte important modul în care casa, în general, este pusă în valoare prin detalii care dau individualitate locuințelor.

Citeste si: Proiecte de case fara etaj cu 3 dormitoare

O altă caracteristică comună pentru aceste proiecte de case contemporane este faptul că acest stil generează case mari, de cele mai multe ori cu etaj, cu spații interioare mari, cu suprafețe vitrate mari și foarte mari, uși și verande, cu sere atasate casei, garaj și alte accesorii. Spațiile interioare sunt deschise pe două niveluri și exprimate în fațadă prin ferestre verticale ample. Toate aceste proiecte de case contemporane se pretează la structuri metalice, de lemn sau tradiționale – cărămidă și beon, iar planul general permite și chiar încurajează la deschideri de dimensiuni mari, interioare și exterioare. Tăieturile ferestrelor, poziția acestora și detaliile de fațadă sunt cele mai importante elemente de decor pentru aceste proiecte de case contemporane.

Citeste si: Casa la rosu sau casa la gri? Cea mai buna alegere

proiecte de case contemporane (3)O caracteristică comună pentru aceste proiecte de case contemporane este volum general, care este dinamic, jocul de texturi posibile pentru interior și exterior, care accentueaza caracterul contemporan al caselor, materialele folosite – lemn, piatră, sticlă, metal – care oferă o gamă extrem de variată de moduri de exprimare pentru aspectul general al acestor proiecte de case comtemporane.

Citeste si: Mansardarea unei case vechi. 4 detalii esentiale

Din punct de vedere al culorilor, nuanțele tari sau cele neutre sunt cele mai potrivite (cât mai apropiate de alb şi negru) iar ca nuanţe ce pot îmbogăţi din loc în loc exteriorul pereţilor, se merge tot pe culori puternice, clare. De regula detaliile de culoare pun în valoarea imaginea generală a acestor proiecte de case contemporane.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply