Noutati pentru casa – printuri vesele

0
Foto: Intro
Foto: Donna Wilson

Printuri vesele – Cocktail de culori

O prezență fresh și plină de viață, tava Eden, realizată de designerul Alexander Girard pentru brandul Vitra, înveselește ambientul. Dozate ponderant în nuanțe pline de căldură, culorile luminoase conturează forme florale și animale, ce sugerează o lume fascinantă. Tava poate fi achiziționată de pe site-ul www.nest.co.uk, iar prețul ei este 255 lei (fără taxe de transport).

Foto: La Maison
Foto: Moissonier

Printuri vesele – De sezon

Combinația dintre vechi și nou este întotdeauna frapantă, iar amestecul detaliilor florale redate realist pe fundalul unui scaun clasic nu poate fi decât delicios. Cum sezonul florilor este în toi, îți poți face un cadou din această temă. Scaunul Gency Medaillon (L 55 x l 49 x h 96 cm), brand Moissonnier, poate fi achiziționat prin La Maison, cu prețul
de 8.370 lei.

Foto: Edil Italy
Foto: Emiliana Parati

Printuri vesele – Tușe artistice cu efect antichizat

O metodă inedită de a decora pereții camerei preferate este aceea de a folosi un tapet care păcălește ochiul, trimițând cu gândul la ipostaze tridimensionale sau creând iluzii optice: uși false, pereți nefinisați sau ușor antichizați. Este și cazul compoziției Pannelli Decorativi, brand Emiliana Parati, realizată din trei role de tapet, pe o dimensiune de L 3.000 x l 3.000 cm. Amestecul de celuloză și material textil asigură rezistență în timp și o curățare ușoară. Disponibilă prin Edil-Italy, pentru 2.860 lei/compoziție.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply