Prelungitoarele: cele mai mici accesorii conteaza

0

Exista solutii sigure si elegante pentru toate electrocasnicele din casa ta: prelungitoarele! In Legrand le denumim blocuri multi-priza, caci ne ofera ceva in plus si nu mai trebuie sa le ascundem dupa dulapuri. Acum ele sunt elemente estetice, pot fi fixate de perete sau podea, au posibilitatea de a fi rotative sau chiar pot avea protectie la supratensiune integrata.

Iti protejezi aparatele

Blocurile multipriza sunt echipate cu un descarcator de supratensiuni atmosferice, astfel incat iti poti proteja aparatele din casa. Poate fi fixat in orice loc (pe pardoseala, pe masa, pe perete) este orientabil si adaptat pentru facilitarea utilizarii acestuia. Totodata, acesta este echipat si cu un indicator luminos care ne indica starea descarcatorului

Blocurile multipriza sunt echipate cu un indicator luminos pentru indicarea protectiei: ON –indica faptul ca echipamentele sunt protejate la supratensiune, iar OFF – indica faptul ca echipamentele nu sunt protejate la supratensiuni pentru a a asigura protectia aparatajului electric si electronic .

Vezi puterea consumata

Aparatele tale sunt conectate in conditii de maxima siguranta. Esti atentionat cu ajutorul functiei “SAFE CONTROL” atunci cand este depasita puterea admisa si se comanda intreruperea alimentarii. Indicatorul de supratensiune avertizeaza in cazul in care se depaseste puterea tolerata de max 3500W.

Ai mobilitate maxima

Cu optiunea prizelor orientabile am creat un confort al utilizarii datorita posibilitatii de rulare a cablului in jurul suportului blocului. Pentru un confort sporit al utilizatorului, blocul pivoteaza in jurul axului sau pentru a permite orientarea prizelor si facilitarea conectarii.
Economie de spatiu

Blocurile multipriza ofera minimul de spatiu, fiind echipate cu o priza pentru conectarea la un acumulator de telefon, spre exemplu. Permit conectarea mai multor aparate echipate cu stechere cu sau fara impamantare: clasa I (izolatie simpla) sau clasa II (izolatie dubla), lampi, PC, TV, etc …

Afla mai multe despre blocurile multi-priza Legrand: www.legrandgroup.ro


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply