Poşetă gen plic

0
www.pixabay.com
www.pixabay.com
Deliana Trifa, Arad, jud. Arad
Dragi prieteni Practic(i),
Vă împărtăşesc noul meu proiect.
Acum câţiva ani am văzut un model de poşetă care mi-a plăcut foarte mult. De atunci am încercat mereu să îmi achiziţionez aşa ceva, dar nu am găsit, motiv pentru care am decis să o confecţionez singură. Materialul îmi rămăsese de la o fustă de stofă. Nu am găsit o căptuşeală potrivită, dar am ţinut să vă împărtăşesc acest model, deoarece puteţi crea un cadou deosebit de sărbători pentru cineva drag.
Deliana Trifa
Deliana Trifa
De ce era deosebit modelul genţii? Pentru că iniţial arată că o sacoşă practică, dar se transformă cu uşurinţă într-un plic. Întâi am pregătit materialul, am trasat cu cretă mânerele pe care apoi le-am croit. În partea din spate, i-am făcut un buzunar care se închide cu un fermoar ascuns. Pentru a avea ţinută se aplică între material şi căptuşeală o ţesătură tip IBN.
Se poate decora după îndemânarea sau imaginaţia fiecăruia. Eu am adăugat nişte flori din fetru colorate care se fixează cu nasturi. Iarna pot înlocui florile cu un om de zăpadă vesel. Dacă iubiţi animalele, nu va sfiiţi să o arătaţi şi prin purtarea unei astfel de genţi care are aplicată silueta unui căţeluş sau a unei pisici drăgălaşe.
M-aş bucur să citesc mai multe despre confecţionarea poşetelor şi proiectele voastre în acest sens, eu făcând totul mai mult intuitiv, fără a avea experienţă prea mare în croitorie. Vă doresc mult succes!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply