(P) Pledoarie actuală pentru serenitate

0

Un efect vizual puternic și o atmosferă inedită pot fi obținute cu ușurință într-un ambient dacă elementele sunt sincronizate cu rafinament și ingeniozitate. Armonizările subtile conferă un aer modern.

Creează un decor ce vorbește des-chis despre cele mai noi tendințe în design interior. In-ter-vențiile subtile și o cromatică neutră sunt elementele-cheie ale unei ambientări de succes. Alege tonuri neutre pentru pereți, precum gri sau crem, culori la care vei apela și în cazul detaliilor. Pardoseala din dușumea este o idee excelentă, iar asortarea cu peretele gri conferă intimitate și continuitate încăperii. Dușumeaua este pusă în valoare de prezența unei mochete pufoase, peste care adaugi în zonele de trecere carpete de dimensiuni mai mici și rezistente la trafic. Alege-le în aceeași culoare ca a covorului.

Foto: MissurEmme
Foto: MissurEmme

Efectul vizual va fi extrem de plăcut și, în plus, te vei bucura de confort și diversitate. Păstrând unitatea decorului, îmbracă un alt perete în tapet texturat crem și adu în același spațiu mobilier minimalist din lemn, într-o nuanță și cu o textură similare. Poți spori senzația de calm și intimitate deja conturată alegând noptiere și corpuri pentru depozitare cu uși compacte. Accesoriile ideale într-o astfel de amenajare sunt cele ce aduc în scenă jocuri grafice. Pe cele două noptiere amplasează veioze cu braț reglabile.

Foto: MisuraEmme
Foto: MisuraEmme

Patul Assuan, creat de designerul Ferruccio Laviani pentru brandul MisuraEmme, este realizat din lemn masiv și are tăblia capitonată cu material textil. Mai multe detalii găsești pe site-ul www.misuraemme.it.

Foto: MisuraEmme
Foto: MisuraEmme

Dacă ai optat pentru noptiere similare, decorează-le discret cu accesorii moderne, însă diferite ca formă și culoare. Te vei bucura de un plus de diversitate!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply