Plante cu flori rosii

0

Culorile intr-o gradina sunt foarte importante. Poti merge pe o gradina cu flori multicolorore sau poti incerca sa-ti faci o gradina cu flori rosii. Daca o gradina cu flori galbene  este  o gradina care emana optimism, o gradina cu flori rosii degaja energie si pasiune.

flori rosii

O gradina cu flori rosii este o gradina energizanta care va arata bine indiferent de dimensiunea acesteia. Combinatia intre verdele frunzelor si florile rosii este una foarte intensa si placuta ochiului, rosul si verdele fiind culori complementare. Mai trebuie spus ca o gradina cu flori rosii pemite o combinare usoara si foarte estetica cu florile albe.

flori rosii

Citeste si: Muscata, floarea balcoanelor vesele

Florile rosii au multe nuante. De la tonurile intense ale macului de gradina, pana la caldura trandafirilor rosii. Unele flori au nunate care merg spre caramiziu, in timp ce altele se duc spre portocaliu si roz. Plantele cu flori rosii de nunanta inchisa se potrvesc langa unele de culoare purpurie sau ciocolatie. Astfel de combinatii dau impresia de perspectiva. Iar plantele cu flori rosu intens se combina foarte bine cu cele bicolorore rosu cu alb, cum sunt crinii si panselutele.

flori rosiiCiteste si: Petunia se umple de flori în mai

O frumoasa care vine in mai multe nuante printre care si cea rosie este carciumareasa, care infloreste incepand cu luna iunie pana toamna tarziu. Se planteaza la soare, in pamant fertil si usor drenabil. Macul de gradina este in topul plantelor cu flori rosii. Semintele se presara pe gazon, sau in bordurile cu flori, la soare. Nu este pretentios in ceea ce priveste calitatea solului si este rezistent la seceta. In plus fata de rosul lor electrizant, macii sunt flori care atrag fluturii.

Citeste si: Living cu pereti rosii

Din categoria de flori rosii fac parte trandafirii, muscatele, lalelele, nastureii si bujorii.

Sursa: frankenstein.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply