Plante care nu au nevoie de pamant si apa, la Expo Flowers & Garden

0

Desi in acceptiunea generala o gradina prespune un spatiu generos, iata ca si cei care locuiesc la bloc pot avea un spatiu verde chiar in apartament.

Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice si gradinarit – Expo Flowers & garden & GARDEN aduce in premiera la ROMEXPO tipuri de plante care nu necesita ingrijiri speciale, dar nici pamant sau apa. Astfel, chiar si cei mai novici gradinari isi pot infrumuseta locuinta cu un colt verde ce cu siguranta va atrage aprecierile vizitatorilor.
Citeste si: Legume in ghivece.
Concepute de membrii Studioului POTECA, obiectele de design cu plante pentru interior isi propun sa aduca natura in orice spatiu, fie locuinta sau birou.
Plantele aerofite folosite in aceste obiecte nu au nevoie de apa sau pamant, precum plantele obisnuite, acestea hranindu-se cu nutrienti si umezeala din aer. Dar cea mai importanta caracteristica a acestor plante este faptul ziua isi inchid epiderma, ca apoi noaptea sa o redeschida pentru a absorbi dioxdul de carbon si pentru a elibera oxigen. 
Le puteti vedea si cumpara de la Expo Flowers & Garden, eveniment desfasurat la ROMEXPO, Bucuresti, in perioada 18 – 21 aprilie.
Citeste si: Lumina si plantele.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply