Pinguini tricotați I

0
Pinguini tricotați
Arhiva personală
Dragă cititorule, Pinguini
Mi-aș dori să am răbdarea și abilitatea necesară să pot croșeta și eu pături colorate, bolerouri, botoși de casă ori genți elegante. Așa că am zis să încep cu ceva mic. Am cumparat un kit de croșetat o jucărie-pinguin, cu instrucțiuni incluse, așa că am încercat și vă arat ce a ieșit, ce am învățat. Pinguini
Când aveam 10-11 ani, bunica mea m-a învățat să tricotez în câteva modele (pe față, pe dos, tablă de șah, elastic, punct steluță); deși nu am mai croșetat de atunci, odată ce am luat andrelele în mână și am pus primul ochi, mâinile mele și-au amintit fiecare mișcare, așa că este adevărat că unele lucruri nu sunt uitate niciodată de corpul nostru și că există o memorie a mușchilor.
Pinguini tricotați
Arhiva personală
Aveți nevoie de: andrele, mohair negru, mohair albastru, umplutură, fetru alb și galben, lipici pentru textile, ac și ață, 2 nasturi negri mici și un pompon sau ciucure. Părțile pinguinului sunt croșetate separat, apoi sunt puse laolaltă și se adaugă detaliile. Pentru corp, cu mohairul negru, facem 14 ochiuri și lucrăm apoi 80 de rânduri pe față.
Apoi se încheie lucrul trecând fiecare 2 ochiuri printr-unul singur câteva rânduri, pâna ce rămâne un singur ochi pe andrea.
Continuarea acestui articol o puteţi citi aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply