Pensiunea cu mobilier pictat I

0
www.cristiniculescu.com
Dragi cititori,
Satul Bucium din comuna Șinca Veche, se remarcă prin liniștea sa, aerul curat, farmecul rural și panorama splendidă asupra Munților Făgăraș.
Sătui de forfota urbană, turiștii aflați în căutarea unei atmosfere liniștite și a unor peisaje mirifice, găsesc aici locul ideal pentru relaxare. Casa Moga, un spațiu încărcat cu un farmec aparte, ideal pentru cei care poposesc în această frumoasă regiune a României, este o pensiune deschisă publicului începând cu anul 2013. Vila oferă cazare în opt camere amenajate elegant, cu mobilier pictat manual. Cu infinită rabdare și o remarcabilă atenție la detalii, Lucian Moga a transformat, aproape de la zero, bătrâna proprietate ce a aparținut odinioară bunicilor săi, într-o frumoasă pensiune, cu servicii impecabile, la standarde de patru margarete. Beneficiind de sprijinul părinților, care și-au dat de la început acordul pentru o investiție de asemenea anvergură, realizată în mare parte cu fonduri europene și bucurându-se de implicarea acestora în administrarea zilnică a afacerii, Lucian a reușit să ofere în mai puțin de patru ani servicii de cazare ireproșabile, atât turiștilor români, cât și celor străini, care nu au încetat să apară permanent, încă din primul an de funcționare. Mama sa este cea care pregătește zi de zi preparate tradiționale, delicioase, în bucatăria pensiunii, la Casa Moga turiștii putând să opteze atât pentru cazare cu mic dejun inclus, cât și pentru servicii de masă în regim de pensiune completă. Viorel, tatăl lui Lucian, este permanent alături de fiul său, gestionând eficient relația cu clienții, împreună cei trei membri ai familiei dezvoltând o afacere cu un viitor ce se anunță promițător.
www.cristiniculescu.com
„În prima fază nici nu ne-am gândit să facem o pensiune, ne-am propus doar să modernizăm casa veche…” recunoaș-te Lucian. Așa au adus o doamnă arhitect, care sesizând potențialul zonei, a considerat că, deși poate dura mai mult, investiția merită să fie făcută într-un astfel de loc, deoarece plasarea proprietății în cadrul natural pitoresc, aflat la poalele Munților Făgăraș, garanta realizarea unui turism de calitate. Casa era cam o treime din cea actuală, în continuarea ei fiind grajdul. În afara fondurilor europene, a creditelor și a cofinanțărilor, au mai fost și alte sume investite, considerate neeligibile, care au dus, spre exemplu, la achiziționarea mobilierului pictat. „Nu știu când vom putea amortiza întreaga investiție, poate peste 50 de ani să intrăm pe profit…” consideră proprietarul pensiunii. „Acum tot profitul îl reinvestim, aducem îmbunătățiri și ne gândim să oferim mereu ceva în plus. Vrem să finalizăm crama de la subsol și să amenajăm foișorul de afară.”
Continuarea acestui articol o puteți citi aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply