Penar personalizat

0
Colegii au lăudat penarul meu original din pânză de sac
Arhiva personală
Ecaterina Ionela Stancu, sat Baduleasa, jud. Teleorman
Dragă redacție si prieteni cititori,
Vă mulțumesc pentru premiile acordate în numerele anterioare ale revistei. De data aceasta vă scriu pentru a vă arăta cum m-am pregătit eu pentru noul an de studii cu penar personalizat, care se poate meșteri ușor.
Pentru școală mi-am pregatit un penar cu numele meu. Am avut nevoie de o bucată albă de material pentru interior, iar la exterior am folosit pânză groasă de sac. Dimensiunile sunt 40×20 cm. Bucățile de material se pliază în două și se cos simultan cu ață colorată, însă nu înainte de a broda pe una dintre fețe literele numelui proprietarului, al vreunui cuvânt care te inspiră. Pânza având pătrățele mari, am cusut în X; am pus penarului și un fermoar alb și gata! Toata lumea îmi laudă penarul personalizat.
Mi-am pregatit și un guleraș original. Dintr-o pereche veche de blugi am taiat două forme de guler, pentru fața și spatele gulerului. Am cusut în colțurile interioare ale unei părți, ținte, iar în cele exterioare două panglici negre cu care să legi gulerul la spate. Apoi am cusut dosul. Arată foarte frumos! Colegii au lăudat penarul meu original din pânză de sac.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply