Patru idei pentru un weekend de toamnă

0

patru-idei-pentru-un-weekend-de-toamna

Patru idei pentru un weekend de toamnă – multe evenimente au loc în această perioadă în țară, așa că ți-am făcut o listă care să te inspire.

Participă la un circuit ecvestru

patru-idei-pentru-un-weekend-de-toamna1Circuitul Salonul Calului, cel mai așteptat şi complex circuit ecvestru din țară, își desfăşoară Finala ȋn perioada 22-25 septembrie 2016 și va fi completat de un show nocturn special: „Seara Cailor”.

Programul spectacolului ecvestru va include, printre altele, cascadorii călare și dresaj natural cu Denis Ștefan, un show de dresaj cu Filimon Iordache și Georgiana Neselan și trupa lor – dresură liberă și de înaltă clasă, cascadorii călare, însoțiti de Marlene, campioană balcanică și medaliată la campionate europene de gimnastică artistică.

Intrarea publicului este gratuită la toate probele sportive din cadrul Salonul Calului, însă pentru show-ul nocturn Seara Cailor se va achiziționa un bilet de intrare din incinta clubului, în orice zi înainte de spectacol, inclusiv în seara respectivă.

Pentru adulți intrarea va fi de 60 de lei/pers, iar pentru copiii până la 12 ani: 30 lei. Informații despre evenimente sunt disponibile la adresa: www.salonul-calului.ro sau www.equestria.ro.

Vizitează Covasna

patru-idei-pentru-un-weekend-de-toamna2Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna a lansat website-ul de promovare turistică a județului Covasna – www.ViziteazaCovasna.ro precum și câteva pachete turistice destinate celor ce vor să exploreze potențialul turistic al județului. 

Cei interesați de un weekend cu pensiune completă, cu activități inedite în Ținutul Conacelor, se pot caza la Pensiunea Prințului Charles din Valea Zălanului sau la Pensiunea Contelui Kalnoky din Micloșoara. Un pachet cu pensiune completă, tururi ghidate și activități speciale (plimbare cu calul și căruța la locașul pǎstorilor sau la arzătoarele de cărbune, vizită la meșteșugari, plimbare prin pădure, picnic în natură, etc.) începe de la 212 EUR/persoană/2 nopți.

Răsfață-te cu un homar albastru

patru-idei-pentru-un-weekend-de-toamna3Situat în București, pe strada Puțul lui Zamfir 22-24, Le Vivier este primul oyster bar din România care oferă o selecție bogată de fructe de mare proaspete, provenite din nordul Franței, de la pescari locali din Bretania și Normandia.

O masă pentru două persoane la restaurantul Le Vivier pornește de la 250-300 de lei și include un antreu, un fel principal și două băuturi,  în vreme ce prețul pentru homarul albastru, variază în funcție de sezon de la 200 de lei până la 350 lei. Prețul stridiilor pornește de la 8 lei și poate ajunge la 19 lei per bucată.

Meniul se schimbă periodic pentru ca iubitorii de fructe de mare să poată experimenta cât mai multe sortimente.

Vezi cum este o lecție de circulație rutieră

patru-idei-pentru-un-weekend-de-toamna4

Lidl și Poliția Română lansează, la nivel național, a patra ediție a campaniei de educație și prevenție rutieră „Verde la educație pentru circulație”.

Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 11.00, copiii cu vârste între 4 și 10 ani sunt invitați să participe alături de părinții lor la o lecție interactivă de circulație rutieră, susținută de reprezentanții Poliției Române. Evenimentul va avea loc simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară, în sectoarele special amenajate.

Foto: PR, 123rf

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply