Călătorie în lumea copilăriei cu un ingenios pat-mașină

0

De multe ori ne trezim că vrem să dăm timpul înapoi pentru a deveni din nou copii. Iar o asemenea cameră, unde regăsim un pat-mașină, face ca dorința să fie parcă și mai puternică.

camera-copil-cu-pat-mașină

Totul este gândit în cel mai mic detaliu, pentru ca Bun Van (L 400 x l 185 x h 220 cm) să răspundă cât mai multor necesități. Astfel, pe lângă pat, acesta este prevăzut și cu televizor, birou, minibar și canapea.

Având ca sursă de inspirație celebrele furgonete Volkswagen, acest pat-mașină denumit Bun Van, creat în ediție limitată de Circu, este responsabil nu doar cu un somn bun, ci și cu distracția și spiritul de aventură care ar trebui să se regăsească în camera oricărui copil. Uitându-te la această spectaculoasă piesă de mobilier, parcă te transpui într-o călătorie virtuală prin orice colț ascuns de lume, în tărâmurile fermecate descoperite de cei mici în cărțile de povești!

interior-pat-mașină

Funcționalitatea lui Bun Van este sporită de polițele și, în special, de spațiile de depozitare cu care a fost prevăzut.

În completarea acestui pat-mașină pot fi aduse în decor accesorii ori finisaje ce te trimit cu gândul la călătorii, cum ar fi un covor, o draperie, un tapet personalizate cu diverse hărți (sau, și mai bine, chiar o hartă!), o busolă, un glob pământesc. Găsești astfel de piese la magazinele La Maison, Mobexpert sau Innova Interiorism. Chiar și o placă de surf ar fi o prezență inspirată, după cum o demonstrează și exemplul nostru. Alegerea pieselor deco și finisajelor trebuie făcută în armonie cu stilul regăsit la ingeniosul pat-mașină, pentru a nu face notă discordantă.

pat-mașină

Spectaculosul pat-mașină este realizat din fibră de sticlă la exterior și furnir de palisandru la interior. Poate fi achiziționat de pe site-ul www.circu.net, la prețul de 173.330 lei (fără taxe de transport).

Foto: Circu

“Călătorie în lumea copilăriei cu un ingenios pat-mașină” este titlul unui articol publicat în revista CASA LUX nr. 9/septembrie 2016.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply