Pasionată de handmade? 6 magazine online de unde să-ți cumperi materiale

0

Pasionată de handmade? Descoperă șase magazine online de unde poți cumpăra materiale pentru proiectele tale!

Nu-i așa că abia aștepți weekendul ca să mai meșterești câte ceva prin casă? Să-ți înfășori micile ghivece în textile, poate chiar să le pictezi; să faci fluturi din hârtie pentru ghirlande sau poate să faci câteva decorațiuni pentru cina la care sunt invitați prietenii tăi. Cele mai frumoase idei vin când nici nu te aștepți, dar uneori este dificil să-ți achiziționezi materialele de care ai nevoie, pentru că nu se găsesc atât de ușor pe cât am crede.

Pasionată de handmade

Dar de asta suntem noi aici! Să te îndrumăm și să îți prezentăm șase magazine de pe Breslo.ro, cu materiale pentru handmade cum nu găsești pe toate drumurile. Ai nevoie de anumite ustensile pentru proiectul pe care vrei să-l pui în aplicare chiar în grădină? Sigur le vei găsi pe Breslo, cea mai mare comunitate de oameni creativi și talentați, ce știu să transforme orice lucru într-o mică operă de artă.

Buticul Cosânzenei – peste 2000 de metraje cu imprimeuri într-un singur loc

Ce poți face dintr-un simplu metraj? Variantele sunt nelimitate. Perdele colorate pentru bucătărie sau „hăinuțe” pentru ghivecele tale cu flori, poate așternuturi cu imprimeuri simpatice pentru camera celui mic sau pentru dormitorul tău. În magazinul Buticul Cosânzenei găsești peste 2000 de metraje care vor da casei tale mai multă personalitate.

Pasionată de handmade

Fimomimo – hârtie ștampilată, bumbac și șervețele pentru tehnica decoupage

Alege materialele care îți vor transforma casa în acasă. Pune-ți amprenta pe lucrurile care te înconjoară, personalizează-le după placul inimii și fă în așa fel ca ideile tale să prindă viață. Dacă îți place să lucrezi cu hârtie, în magazinul Fimomimo găsești tot ce îți trebuie, de la hârtie cu imprimeuri delicate, la șervețele pe care să le folosești la decorațiunile create prin tehnica decoupage.

Pasionată de handmade

Mustash – uleiuri, vopsea, culori și adeziv cu glitter pentru textile

Dacă v-am arătat de unde să vă luați cele mai frumoase textile, acum este rândul culorilor. Magazinul Mustash are o gamă variată de culori, vopsea și adezivi pentru textile. Dacă ai deja materialele și vrei să-și exersezi talentul, sigur găsești la ei culorile potrivite.

Pasionată de handmade

Dungulitze – role din satin și șnururi din piele

Noi asociem satinul cu sărbătorile. Poți face singură ambalajele pentru cadouri pe care să le legi apoi cu satin pastelat. Dar cu siguranță ideile tale sunt mult mai creative decât ale noastre, așa că vei găsi la ce să-l folosești! Descoperă ce materiale ți-a pregătit magazinul Dungulitze.

Pasionată de handmade

TiBoo – figurine din fetru pentru încăperi colorate

Fetrul este unul dintre cele mai folosite materiale când vine vorba de decorațiuni. TiBoo ți le dă gata făcute, dar tu le poți prelucra, le poți combina și poți crea cu ele ghirlande, spre exemplu, pe care să le agăți în balconul tău plin de flori.

Pasionată de handmade

Cusut&Brodat – cele mai performante mașini de cusut

Orice pasionat de croitorie îi cunoaște pe prietenii de la Brodat&Cusut și, mai mult ca sigur, orice pasionat de mașini de cusut de cea mai bună calitate a auzit cel puțin o dată vorbindu-se despre Brodat&Cusut. Aceștia îți oferă o serie de mașini de cusut și de brodat, iar tu îți poți pune în practică toate ideile creative.

Pasionată de handmade

Pasionată de handmade? Breslo.ro – cea mai mare platformă cu materiale pentru proiecte DIY

Cum mereu suntem în criză de timp, prietenii de la Breslo.ro pun la dispoziție o platformă cu mii de materiale pentru handmade pe care tu să le comanzi online. Cei mai mari furnizori de materiale art&hobby se găsesc aici, doar la un click distanță. Metraje textile, fire pentru croșetat, fetru, culori pentru textile, ustensile, dar și mașini de cusut – pe Breslo.ro găsești tot ce-ți trebuie, fără să mai trebuiască să bați drumurile.

Text: Andreea Ghica | Foto: Breslo.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply