Pardoseala modulara –noul trend in domeniul pardoselilor

0

Pardoseala modulara este un nou produs pe piata romaneasca, care incepe sa prinda la public datorita utilitatii acesteia. In strainatate, mai ales in SUA, este o alternativa care incepe sa inlocuiasca pardoseala obisnuita. De ce? Pentru ca este foarte practica. Pardoseala modulara se instaleaza foarte rapid prin imbinare, datorita sistemului interlocking. Pot fi relocate fara a se deteriora, ceea ce este un avantaj imens pentru locatiile aflate in chirie.

Ele se curata foarte usor sub jet de apa, cu mopul sau prin aspirare. Sunt rezistente la trafic intens si greutati mari, la variatii de temperatura, la solventi si alte solutii si sunt antiderapante, reducand riscul accidentarii. Se monteaza flotant si nu necesita prinderea sau lipirea de suprafata existenta, iar aceasta nu trebuie sa fie pregatita special inainte, nu trebuie sa fie perfect plana si poate prezenta mici crapaturi inainte de montare –pardoseala nu va avea de suferit.

Pardoselile modulare au utilizare multipla, putand fi montate in:

  1. Garaje, service-uri si saloane auto

Fonner Vents

Pardoseala Fonner Vents se prezinta sub forma de placi ventilate din polipropilena. Se curata usor si fiind ventilata, permite lichidelor sa se scurga prin placi si eventual printr-un sistem de scurgere aflat dedesubtul lor. Se pot curata sub jet de apa sau se pot aspira, iar suprafata de contact ramane tot timpul curata. Rezista la trafic intens si pot sustine cu usurinta greutatea masinii. Placile nu se decoloreaza sub actiunea razelor solare si nici in contact cu solutiile folosite in industria auto.

Fonner Diamond

Pardoseala Fonner Diamond se prezinta sub forma de placi neventilate din polipropilena. Ele se pot monta in garaje, in service-uri si saloane auto, insa sunt recomandate in general pentru interior, deoarece nu sunt ventilate si nu permite apei sa treaca prin placi, astfel se pot forma balti in urma ploilor. Este antiderapanta si nu este casanta. Rezista la trafic intens si poate sustine greutatea masinilor dintr-un service auto. Placile nu se decoloreaza in contact cu solutiile folosite in industria auto.

Flexi-Tile

Pardoseala Flexi-Tile se prezinta sub forma de pardoseala modulara din PVC. Se poate monta fara probleme in garaje, service-uri si saloane auto si locuri de parcare. Este rezistenta la trafic intens si la greutati mari, aceasta putand fi montata si in hale industriale. Este antiderapanta si se curata usor cu ajutorul mopului. Nu se deterioreaza la contactul cu solutiile folosite in industria auto.

  1. Terase, alei, curti si piscine

Placile Fonner Vents pot fi montate si pe terasa, alee, curte sau langa piscina.

Eco-Tile

Pot fi montate langa piscine, pe alei, in curtea casei, pe terase sau in foisoare. Sunt rezistente greutati mari si trafic intens. Deoarece sunt ventilate, pot fi curatate usor sub jet de apa, aceastra drenandu-se imediat. Si aceste placi sunt antiderapante.

Fonner Turf

Fonner Turf este gazon artificial modular. Se curata extrem de simplu prin aspirare și nu necesita ingrijire speciala. Este antiderapant, iar faptul ca este bine ventilat, permite uscarea rapida a gazonului. Se poate monta pe marginea piscinelor, pe terase, balcoane,  in locurile de joaca pentru copii sau in locurile unde nu poate fi pus gazon natural.

Fonner Easy

Plăcile Fonner Easy sunt, asa cum le spune si numele, usor –de montat, de intretinut si de curatat. Ele sunt facute din polipropilena si sunt rezistente la greutati mari si trafic intens. Sunt antiderapante si se pot curata sub jet de apa sau prin aspirare.

Pot fi montate în majoritatea spațiilor, cum ar fi: piscine, terase, balcoane, garaje, locuri de parcare, sali de sport, terenuri de sport etc.

  1. Locuri de joaca

Dale din cauciuc Hexaplat

Dalele din cauciuc Hexaplat sunt produse din granule de cauciuc reciclat. Ele sunt rezistente la greutati mari si la trafic intens, la diferentele de temperatura si la razele UV. Sunt antiderapante si nu au o textura tare, ceea ce permite absorbtia socului mecanic.

Sunt recomandate pentru locuri de joaca, terase, alei, zone de exterior, datorita faptului ca reduc traumele la impact si riscul de accidentari.

  1. Terenuri si sali de sport

Pardoselile modulara Fonner Easy se pot monta si pe terenurile de sport.

Fonner Sport

Este o pardoseala modulara special conceputa pentru terenuri si sali de sport. Aceasta este compusa din doua modele: pardoseala de interior si de exterior.

Fonner Sport de exterior se prezinta sub forma de placi ventilate din polipropilena, ceea ce permite ca ele sa se curete rapid sub jetul de apa.  Pardoseala este special conceputa pentru a fi utilizata pe terenurile de sport, dar poate fi folosita si pentru locurile de joaca, pentru pistele de masini, locuri de parcare si altele.

Fonner Sport de interior se prezinta sub forma de placi neventilate din polipropilena. Ele pot fi curatate cu mopul si se monteaza la fel de usor ca cele de exterior. Aceasta pardoseala este destinata montarii in salile de sport, dar se poate monta si in alte tipuri de spatii.

Chiar daca acestea sunt cele mai des intalnite spatii in care se monteaza pardoseala modulara, aceasta poate fi montata si in hale industriale, la diferite evenimente, in special la evenimentele auto, in birouri, hoteluri, restaurante, insa in spatiile cele din urma se preteaza mai bine mocheta modulara.

Mai multe detalii puteti gasi pe: www.smartfloors.ro

 

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply