(P) Ușile din sticlă securizată – elegante și ușor de integrat în orice decor

0

 usi din sticla securizata

Timpurile moderne necesită o abordare modernă, iar proiectele de amenajare nu sunt excluse de la această regulă.

Din dorința de a crea spații din ce în ce mai practice, perfect funcționale, dar care să păstreze și armonia estetică, decoratorii de interior optează pentru elemente care mențin aceeași linie decorativă cu trăsăturile spațiului, cu nuanțele existente și cu mobilierul inclus.

Ușile din sticlă securizată reprezintă o tendință actuală în domeniul amenajărilor de interior și nu vor fi prea curând înlocuite de alte tipuri de uși, tocmai pentru avantajele pe care le conferă spațiilor unde sunt integrate.

Rom Decor – produse și servicii de calitate premium

Compania Rom Decor a debutat ca firmă de amenajări interioare (parchet, vopseluri), însă din anul 2003 și până în momentul de față și-a dezvoltat considerabil activitatea.

În prezent, compania comercializează uși din sticlă și din lemn, rulouri exterioare, sisteme de tâmplărie pvc Salamander, amenajări din sticlă securizată cu sisteme performante de feronerie etc.

Produsele sunt disponibile în 5 magazine, localizate în orașe cheie din România: două în Galați și câte unul în Ploiești, Constanța și București. De asemenea, acestea se găsesc și în magazinele partenere, precum și în mediul online, pe rom-decor.ro.

Rom Decor nu este un simplu furnizor de uși și de alte elemente de amenajare din sticlă, ci reprezintă rezultatul unei munci intense, care presupune o echipă de specialiști centrați pe oferirea celor mai bune soluții, menite să dureze o viață.

Toate produsele beneficiază de montaje profesionale, executate de echipe specializare pe fiecare tip de lucrare, iar prețurile, deși nu mici, reflectă pe deplin calitatea.

De ce să optezi pentru modele de uși de sticlă?

Sticla este unul dintre materialele extrem de ofertante, motiv pentru care este apreciat și utilizat în lucrările de construcții și în amenajările de interior. Considerată a fi un produs de lux, aduce eleganță locului în care se găsește și îi accentuează frumusețea.

Aceasta poate fi prezentă atât în structura unei clădiri, cât și în elementele de amenajare precum: scări și balustrade, uși, închideri de terase etc.

Pentru realizarea acestor elemente se folosește, de regulă, sticla securizată – obținută printr-o serie de procedee de încălzire la temperaturi extrem de  ridicate, rezultând un nou tip de sticlă, cu stabilitate sporită și rezistență de până la 5 ori mai ridicată față de cea a sticlei standard, neprelucrată.

Ușile din sticlă sunt apreciate din mai multe motive:

  • conferă mai multă eleganță spațiului în care sunt amplasate;
  • sunt foarte ușor de montat, instalarea făcându-se fără a fi nevoie de reparații suplimentare;
  • se integrează perfect în orice decor;
  • pot fi vopsite sau pictate ceramic;
  • au prețuri mult mai accesibile spre deosebire de alte tipuri de uși;
  • se găsesc într-o gamă largă de modele.

Rom Decor recomandă ușile din sticlă glisante 

Una dintre prioritățile persoanelor care doresc să achiziționeze uși de interior este utilizarea maximă a spațiului disponibil. În acest sens se remarcă ușile de interior din sticlă glisantă care sunt ideale pentru:

  • Locuințe

Apartament sau casă, amenajarea și decorarea pot fi realizate în funcție de preferințele personale, toate elementele fiind gândite să funcționeze armonios între ele. Ușile din sticlă glisante pentru interior asigură un anume rafinament și aspect îngrijit, care nu este regăsit la alte categorii de uși.

Pentru cei care îndrăgesc acest material, ușile din sticlă sunt alegerea perfectă, atât din punct de vedere estetic și practic, cât și în ceea ce privește mentenanța.

  • Spații de birouri și spații comerciale

Ușile glisante parcă sunt create special pentru a fi integrate în spațiile profesionale, indiferent de specificul acestora. Prin urmare, acestea pot fi selectate pentru crearea unui loc aerisit și luminos, delimitând zonele într-un mod elegant.

În concluzie, când este vorba despre proiectele de amenajare și decor, nu este cazul ca bugetul alocat să fie restrâns, ci mai degrabă trebuie găsit echilibrul perfect între calitate și preț.

Pentru uși de sticlă de calitate ridicată, la prețuri avantajoase în raport cu beneficiile oferite, poate fi consultat catalogul online Rom Decor. Paginile cuprind o varietate de modele, a căror descriere tehnică este notată pentru fiecare produs în parte.

De asemenea, Rom Decor oferă și servicii de consultanță, asigurându-se astfel că rezultatele finale sunt conforme așteptărilor și exigențelor clienților săi.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply