(P) Obținerea permisului auto pentru categoria C: sfaturi și ponturi

0

Deși mulți șoferi își fac probleme cu obținerea permisului pentru categoria B, cei care își doresc să devină șoferi profesioniști știu că abia de la categoria C lucrurile devin cu adevărat dificile.

Școala auto de profesioniști nu este pentru oricine, numai cei cu adevărat înzestrați și cu multă determinare sunt potriviți pentru a conduce și alte tipuri de autoturisme. Manevrarea unui autoturism de tonaj mai mare este mult mai dificilă decât a unuia din categoria B, astfel că și pregătirea trebuie să fie una pe măsură.

Chestionare auto categoria C: cele mai importante pentru promovarea examenului auto

Avantajul este că, având deja permisul auto pentru categoria B, știți cam ce aveți de făcut pentru a promova și următorul nivel. Diferențele dintre categoriile B și C nu sunt foarte mari, însă, în ciuda acestui lucru, foarte mulți șoferi, chiar și cei cu experiență îndelungată la volan, au probleme în promovarea probei teoretice.

Principala greșeală pe care mulți candidați o fac este să se bazeze pe noțiunile învățate anterior și nu mai alocă suficient timp pregătirii teoretice și rezolvării de teste auto categoria C.

Ca să mergeți fără probleme la probă, trebuie să citiți foarte bine legislația. Codul Rutier se schimbă foarte des și pot fi aspecte cu care nu sunteți puși la curent sau pe care pur și simplu le-ați uitat de când v-ați pregătit pentru categoria B.

Veți avea surpriza de a constata că noțiunile de mecanică pentru categoria C sunt mult mai dificile decât cele anterioare. În plus, ponderea acestora în numărul celor 26 de întrebări de la proba teoretică este mult mai mare. Rezolvați cât mai multe teste drpciv categoria C, pentru a întâlni cât mai multe din întrebările posibile de la examen. În plus, întrebați instructorul tot ce întâlniți în teorie și nu înțelegeți. Nu strică să primiți mai multe explicații.

Exersați făcând chestionare zilnic, pregătirea constantă este foarte importantă. Ca și în cazul examenului auto pentru categoria B, nu vă prezentați la proba teoretică decât atunci când obțineți rezultate foarte bune. Un rezultat constant de 25-26 de puncte ar trebui să vă garanteze un „admis” la proba teoretică.

Atenție! Faceți teste online, pe un site de încredere care vă oferă teste aprobate drpciv, teste din care se aleg și subiectele de la proba propriu-zisă. Degeaba faceți alte tipuri de teste, acestea nu va garantează reușita.

Țineți cont și de faptul că examenul practic va fi, de asemenea, mult mai dur și nu vă culcați pe o ureche. Îmbinați pregătirea teoretică cu cea practică și exersați în mod constant, pentru a vă asigura de promovarea din prima încercare a examenului pentru permisul auto. Dacă nu vă simțiți pregătiți, optați pentru efectuarea unor ore suplimentare de condus. Vă vor ajuta atât la examen, cât și când veți fi șofer categoria C începători.

Drpciv-teste.ro: un site cu chestionare auto bune

Este important să vă pregătiți pentru examenul auto categoria C numai pe un site cunoscut. Astfel, după ce vă creați un user și o parolă, puteți avea parte de o experiență personalizată, care vă va înregistra progresul. În plus, veți avea o evidență a întrebărilor la care ați dat răspunsuri greșite, ca să puteți insista pe explicații.                                      Drpciv-teste.ro este un site special creat pentru a oferi suportul necesar persoanelor care își doresc un permis auto, indiferent de categorie. Aici veți găsi teste auto categoria C, informații de interes general pentru șoferi, codul rutier și modulele teoretice cu legislația pentru examen. În plus, site-ul poate fi folosit foarte ușor și de pe telefonul mobil, oferindu-vă posibilitatea să exersați oriunde.            

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply