(P) Motive pentru care să alegi mobilă în stil scandinav pentru living

0

Livingul este, cu siguranță, cea mai importantă încăpere dintr-o locuință, întrucât este locul unde musafirii sunt primiți și unde membrii familiei își petrec împreună o bună parte din timpul liber de acasă.

Din acest motiv, amenajarea acestei încăperi este foarte importantă, un aspect esențial fiind reprezentat de alegerea mobilei. Deși există un număr mare de stiluri de mobilier, majoritatea designerilor de interior îl recomandă pe cel nordic. Iată de ce!

  • Materialele de calitate conferă o eleganță aparte încăperii

Combinația inteligentă între simplitate, utilitate și confort a stilului nordic cucerește tot mai mulți adepți, dovedindu-se o soluție potrivită mai ales pentru livinguri primitoare. Mobila de inspirație nordică este executată din materiale de calitate, naturale, fapt ce-i conferă o eleganță aparte. Bineînțeles, elementul central al compoziției este lemnul, în combinație cu inul, stofa sau lâna, în funcție de piesa de mobilier.

  • Culorile deschise creează senzația de spațiu mai mare

Cromatica adoptată este foarte importantă, acest stil propunând culorile deschise, ce creează impresia de spațiu mărit și luminozitate crescută. Predomină albul, urmat de bej și crem, însă nu sunt lipsite nici accentele de culori tari precum galben, verde, turcoaz sau tonurile de gri. Totuși, există o regulă foarte clară: nu se vor folosi niciodată mai mult de două accente puternice într-o încăpere.

  • Dimensiunile reduse contribuie la păstrarea unui spațiu cât mai aerisit

Piesele de mobilier au linii clasice, fără elemente de design sau decorațiuni inutile. Dimensiunile sunt reduse la minimum posibil astfel încât să se păstreze utilitatea, importantă fiind și păstrarea unui spațiu cât mai aerisit în interiorul livingului.

  • Simplitatea face ca piesele de mobilier să nu se demodeze niciodată

O caracteristică dominantă pe care o deține mobila nordică este ospitalitatea, spațiul locuit fiind în așa fel amenajat astfel încât să ofere cât mai mult confort și prospețime. Piesele de mobilier sunt versatile și multifuncționale, astfel că nu este un lucru neobișnuit dacă un dulap are pe ușa exterioară montat și un cuier, de exemplu. Această simplitatea a modului nordic de decorare are avantajul de a păstra încăperea permanent în tendințe, putând fi asociat cu multe alte stiluri decorative.

  • Armonia dintre elemente creează senzația de curățenie, prospețime și liniște

Opțiunea pentru mobiler scandinav în living se va dovedi foarte inspirată pentru cel care își dorește ca, după o zi plină de provocări, să se poată relaxa într-un spațiu ce păstrează permanent senzația de curățenie, prospețime și liniște. Tocmai capacitatea acestui stil de a împreuna într-un mod atât de plăcut căldura, ordinea și sentimentul de „acasă” îl face să fie sursă de inspirație pentru tot mai mulți oameni preocupați de decorațiuni.

Conceptul less is more definește perfect spiritul nordic în decorațiuni, iar un living decorat pe aceasta idee va deveni încăperea preferată din locuință. Cu siguranță toți musafirii vor aprecia alegerile și le vor folosi drept sursă de inspirație.

Unde se găsește mobilă în stil scandinav?

Pentru că ideea mobilatului în stil scandinav a prins foarte bine în România, au apărut tot mai multe magazine online ce le oferă clienților astfel de produse, însă nu toate de aceeași calitate.

Mobila pentru living nu poate fi aleasă la întâmplare, așa că trebuie să aveți în vedere colaborarea cu un magazin care să vă ofere garanția calității produselor și a autenticității acestora.

NORDA este cel mai mare magazin online de mobilă scandinavă din nord-vestul țării, ce aduce spiritul nordic în casele românilor printr-o gamă diversificată de accesorii, decorațiuni și obiecte de mobilier. Fiecare piesă din magazin păstrează specificul și calitatea scandinavă, ajutând astfel la crearea unui decor inedit și practic în același timp.

Oricine se află în căutarea unor piese de mobilier nordic, cu siguranță va găsi pe nordashop.com ceva care să se încadreze perfect în spațiul vizat, dar și în buget.

Magazinul a luat ființă din pasiunea pentru frumos, naturalețe și dorința de popularizare a stilului deosebit de design scandinav și vine în întâmpinarea clienților cu produse calitative și servicii impecabile.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply