(P) Cum să obții cel puțin 22 de puncte la proba teoretică pentru permisul auto

0

proba teoretica permis auto

Statisticile spun că numărul mașinilor crește de la an la an și că tot mai mulți oameni sunt interesați de obținerea unui permis auto. Acest lucru se face după urmarea cursurilor unei școli auto, ce pune la dispoziția cursanților atât pregătire pe partea de teorie și legislație rutieră, cât și pe partea practică, a condusului propriu-zis, cu ajutorul unui instructor auto calificat.

Ulterior, este necesară promovarea examenului auto, ce conține o verificare teoretică și una practică. La proba de teorie candidații pentru categoria B, de exemplu, trebuie să rezolve chestionare auto categoria B. Fiecare test are 26 de întrebări, iar pentru a fi declarat admis candidatul trebuie să răspundă corect la cel puțin 22 dintre acestea.

Punctaj mare la teste auto categoria B: noroc sau pregătire?

Din nefericire, foarte mulți elevi ai școlilor auto nu promovează din prima partea teoretică. Motivele sunt variate. De vină poate fi și stresul din sala de examen, oboseala sau chiar lipsa cunoașterii avansate a noțiunilor de teorie. Mulți dintre candidați subestimează gradul de dificultatea al acestei probe și consideră că pentru a o promova nu au nevoie decât de noroc.

Realitatea însă îi contrazice. Pentru a promova proba de teorie este nevoie de cunoașterea aprofundată a noțiunilor legislative și de exersarea zilnică prin rezolvarea de teste auto categoria B. Pe străzi nu este nevoie de oameni care promovează bazându-se pe noroc, ci de șoferi responsabili, care cunosc regulile și le aplică.

Completarea chestionarelor auto: calea sigură spre reușită

Dacă vreți să luați din prima examenul teoretic pentru obținerea permisului auto pentru categoria B, urmați următorii pași. Începeți prin citirea cu atenție a părții de legislație, insistând asupra aspectelor neclare la prima lectură. Ulterior, treceți la rezolvarea drpciv chestionare categoria B. Exersați zilnic, cu cât mai multe teste, făcând pauze de odihnă între reprize. Puteți face testele pe un site online care oferă chestionare aprobate drpciv, pentru a avea posibilitatea de a citi explicațiile atunci când nu răspundeți corect la o întrebare.

Veți vedea că zi după zi vă veți îmbogăți cunoștințele și veți obține un punctaj tot mai bun. Începutul poate fi demoralizator, dar pe măsură ce vă veți apropia de 22 și 26 veți căpăta mai multă încredere. Nu vă opriți din exersat decât atunci când puteți face un număr destul de mare de chestionare fără să greșiți, atunci sunteți gata de proba teoretică.

Pe tot parcursul pregătirii teoretice nu trebuie să neglijați pregătirea pentru partea practică. De asemenea, este recomandat să adresați întrebări instructorului auto ori de câte ori întâlniți aspecte neclare în completarea de chestionare auto categoria B.

Drpciv-teste.ro: site-ul potrivit pentru învățarea părții teoretice necesare obținerii permisului de conducere

Rezolvarea chestionarelor auto online poate fi un moment de relaxare, dacă sunteți într-un mediu de lucru plăcut, care vă oferă explicații și oportunitatea de a înregistra progresul făcut.

Site-ul drpciv-teste.ro este un sprijin real pentru cei care se pregătesc pentru proba de teorie, având atât secțiuni cu noțiuni din legislație, cât și chestionare aprobate drpciv. În plus, aici veți găsi și alte informații de interes general, Codul Rutier actualizat, cursuri de prim ajutor sau secțiune de întrebări frecvente puse de viitori șoferi. Drpciv-teste.ro este un site ușor de folosit, care poate fi accesat de pe mai multe device-uri: tabletă, telefon sau calculator/laptop.

Obținerea calificativului ”Admis” la proba teoretică nu este un aspect ce ține doar de noroc, trebuie să investiți timp și răbdare pentru a asimila informațiile necesare unui șofer. În plus, considerați pregătirea teoretică nu numai pentru a trece de examen, ci pentru a fi un viitor conducător auto informat, care știe cum să acționeze în orice situație întâlnită când este la volanul mașinii.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply