(P) Cum cumperi cea mai bună baterie auto?

0

baterie auto

Chiar dacă foarte mulţi posesori de maşini trăiesc cu impresia falsă că bateria de la maşină trebuie să reziste pe perioade nedeterminate, realitatea este diferită. Chiar și cele mai bune baterii auto Varta au o durată de viaţă limitată la maximum cinci ani, în condiţii optime de utilizare şi întreţinere.

Maşina funcţionează similar cu un corp uman, iar atunci când o componentă se strică va afecta, cu timpul, întregul sistem, generând defecţiuni costisitoare. Atunci când bateria auto are 2 sau 3 ani, este cazul să fie luată în calcul ideea de a o schimba.

Cumpărarea celei mai bune baterii auto poate dura mai mult decât se aşteaptă şoferii, mai ales pentru persoanele care vor să se informeze foarte bine înainte de a lua decizia finală cu privire la un anumit produs.

Sfaturi importante pentru alegerea celor mai buni acumulatori auto

Există mai multe tipuri de acumulatori auto Varta şi este important să fie urmărite toate criteriile impuse de producătorul vehiculului pentru a alege cel mai bun produs. Bateriile auto au un preţ moderat sau mare şi, de aceea, nimeni nu îşi doreşte să le cumpere întâmplător.

Bateriile auto trebuie să fie compatibile cu maşina, să respecte dimensiunile şi să aibă tensiunea de alimentare indicată în manualul tehnic al maşinii. Toate aceste aspecte trebuie să fie bine definite pentru ca decizia finală să fie una înţeleaptă.

Baterii auto ieftine Varta – ce înseamnă compatibilitate?

În magazinele online, cum este și neobat.ro, există o gama vastă de baterii auto ieftine Varta, din care vizitatorii site-ului trebuie să aleagă modelul dorit. Din acest motiv este foarte important să se determine cât mai exact compatibilitatea bateriei cu maşina pe care va fi montată.

Este important să se ţină cont şi de zona climatică în care circulă preponderent maşina, pentru că temperaturile din România tind să fie periculoase pentru bateriile auto. Iernile foarte reci, care alternează cu veri caniculare, deteriorează prematur acumulatorul.

Din acest motiv, este important să fie cumpărată o baterie auto rezistentă şi eficientă. Modelele care consumă puţină apă şi electroliţi şi care au nivelul de autodescărcare redus sunt cele mai bune opţiuni.

Capacitatea prea mică a bateriei sau dimensiunile necorespunzătoare pot face ca montarea bateriei pe maşină să fie imposibilă.

Baterii auto Varta – pornirea la temperaturi joase

La temperaturi extreme, care coboară la mai mult de -18 grade Celsius, este important ca bateria auto să ofere o cantitate suficientă de curent pentru ca maşina să pornească. Pornirea optimă în condiţii de iarnă este influenţată şi de capacitatea cilindrică sau de tipul de carburant utilizat. Maşinile care funcţionează cu motorină au nevoie de un curent mai mare, comparativ cu cele pe benzină.

Un motor pe benzină poate să pornească şi la rece, cu o baterie foarte bună, pe când un motor diesel porneşte la rece doar atunci când este alimentat de o baterie mare. Bateriile de calitate pot să ofere curent în parametri optimi, chiar şi în condiţii climatice extreme.

Acumulatori auto Varta – tensiune

Pentru un autoturism convenţional, tensiunea optimă este de 12V. În cazul maşinilor pentru off road sau al camioanelor, mai exact pentru maşinile cu gabarit mare, va fi nevoie de acumulatori auto de 24V. O baterie auto cu o tensiune mai mare are şi un preţ mai mare.

Neobat îţi oferă cele mai bune baterii auto, la preţuri avantajoase

Compania Neobat oferă clienţilor săi baterii auto de la producători renumiţi în acest domeniu, la preţuri competitive. Pentru acei cumpărători care se orientează în primul rând după „preţ baterii Varta” magazinul online Neobat.ro este soluţia optimă.

Datorită companiei Neobat, acum nu mai este necesar să fie făcute compromisuri în ceea ce priveşte calitatea produselor pentru a fi obţinute preţuri mici, pentru că oferta magazinului se bazează pe echilibru între calitate şi preţ. Astfel, toţi conducătorii auto se pot bucura de cele mai bune baterii auto, indiferent de anotimp.

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply