(P) Colour By You – colecția de rulouri opace colorate perfecte pentru artistul din tine!

0

VELUX continuă să aducă în mansarda ta inovații care să te încânte la fiecare privire aruncată înspre fereastra ta. De data aceasta, inovația vizează accesoriile pentru ferestre, mai precis rulourile opace, care sunt transformate în ,,tuburi” de culoare cu ajutorul cărora poți ,,picta” atmosfera mansardei tale!

Reorientează-te! Alege culori deschise!

Pentru a fi siguri că vor avea întuneric total în mansardă, clienții caută, de cele mai multe ori, un rulou opac și aleg nuanțe închise, având impresia că doar negrul, maroul sau alte culori închise asigură controlul total în ceea ce privește limitarea pătrunderii luminii naturale. Colecția VELUX Colour By You vine tocmai să demonstreze într-o manieră cât se poate de ,,colorată”, faptul că întunericul total este posibil și cu ajutorul montării unui rulou opac de nuanță deschisă, jucăușă, mai puțin închisă.

De cele mai multe ori, colecțiile de culori pentru rulourile care vin montate pe ferestrele de mansardă sunt disponibile doar pe anumite culori prestabilite.

Odată cu colecția Colour By You, paleta de culori disponibile pentru rulouri opace VELUX se mărește de la 24, câte sunt în prezent, la peste 1800 de nuanțe noi. Practic, orice nuanță îți dorești, orice cod de culoare RAL cauți pentru ruloul tău, acum îl vei putea comanda exact în nuanța dorită. Cu un simplu click, poți simula culoarea dorită pe configuratorul de produse de pe veluxshop.ro și astfel ești sigur că alegerea ta este cea potrivită!

Idei colorate pentru mansarde îndrăznețe

Te-ai gândit să schimbi ceva în mansarda ta pentru a pune amprenta personalității tale în acest spațiu de locuit? Lasă-te inspirat de colecția Colour By You și alege nuanța care să te facă să te regăsești cât mai mult în oaza ta de relaxare. Culorile nu poartă însă numai amprenta personalității tale, ci au și capacitatea dovedită de a influența starea ta de spirit. De aceea, experții propun câteva sfaturi pentru asigurarea unei stări de bine continue.

Spre exemplu, dacă simți nevoia unei senzații de căldură în mansarda ta, poți alege un rulou opac de culoarea galben-chihlimbar, galben-pai sau galben-auriu.

Dacă, din contră, vrei ca mansarda ta să dea senzația unui loc mai răcoros, în special în zilele cu temperaturi ridicate din timpul verii, poți opta pentru nuanțe de albastru precum albastru de cobalt, azur sau albastrul cerului.

Pentru un plus de vitalitate și de energie, cele mai potrivite culori ar fi roșu aprins sau roșu-mac, culoarea zmeurii sau a coacăzei roșii. Nuanțele pastelate precum cele de roz pudrat, azuriu sau verde-jad se potrivesc perfect, spre exemplu, camerei copiilor, iar cele de fucsia, magenta, albastru electric, verde lime și altele contrastează într-un mod surprinzător și îndrăzneț cu o mobilă de culoare neutră, adăugând o pată de culoare întreg ansamblului creat de tine în mansardă.

Așadar, pregătește-ți mansarda de o călătorie cromatică fascinantă realizată cu ajutorul colecției de rulouri opace VELUX – Colour By You! Culoarea face diferența!

Rulourile opace din colecția VELUX Colour By pot se pot comanda direct de pe veluxshop.ro, unde livrarea este gratuită.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply