(P) Ce băuturi alcoolice faci cadou când ești musafir?

0

Există o regulă nescrisă conform căreia, când ești invitat acasă la cineva, nu apari „cu mâna goală”. Chiar și atunci când gazdele insistă că nu trebuie să aduci nimic, tot este recomandat să oferi un mic cadou ca semn de apreciere al invitației primite.

În astfel de situații, majoritatea persoanelor aleg să achiziționeze băuturi alcoolice. Pentru a evita situația în care petreci zeci de minute în fața raftului de produse din supermarket, ar trebui să apelezi la un magazin online, precum BeiCeVrei, pentru a găsi cadouri ideale pentru momentul în care ești musafir. Comandă din timp și poți avea garanția că produsele achiziționate vor fi livrate cât mai rapid chiar la ușa casei tale.

Acestea fiind zise, mai rămâne o întrebare la care ai dori răspuns: care sunt cele mai indicate cadouri pentru astfel de momente? Din fericire, în cele ce urmează, vei descoperi o listă de băuturi alcoolice recomandate pentru momentul în care mergi în vizită acasă la cineva.

1. Vinuri românești

Românii nu știu doar să aprecieze vinurile de calitate, ci și să producă cele mai gustoase vinuri de pe piață. La ora actuală, România este unul dintre cei mai mari producători de vinuri de pe mapamond. Astfel, tu ai ocazia de a aduce în dar un vin de calitate premium pe care îl poți achiziționa la prețuri accesibile din magazinul online BeiCeVrei.

Optează pentru una dintre băuturile oferite de renumitele crame Liliac, Jidvei, Urlați, Cotnari, Recaș și multe altele. Cu ajutorul acestor vinuri fine și parfumate, vei reuși să faci o impresie bună oriunde mergi.

2. Bere artizanală

Știi cum se spune: „fără bere, nu-i plăcere”. Dacă mergi în vizită la niște prieteni apropiați și știi că urmează să vă întindeți la povești, este recomandat să le aduci o bere de calitate, care să le încânte simțurile și să le stârnească pofta de vorbă.

Poți opta pentru berea artizanală (craft beer) de la One Beer Later, o berărie de calitate, situată în Buzău. Totuși, dacă urmează să faci cunoștință cu oameni noi, îi poți impresiona cu una dintre berile produse de brandul american Jack Daniel’s, cum ar fi Honey & Lemonade sau Jack & Cola.

 3. Whiskey

 O sticlă de whiskey este întotdeauna un cadou potrivit, având în vedere că această băutură poate fi consumată ca atare, dar și combinată în diferite cocktailuri delicioase. Magazinul online BeiCeVrei este importatorul oficial în România al celebrului brand Jack Daniel’s. Comandă online și profită de prețul de import al acestei bauturi alcoolice!

4. Luxury Brand

bauturi alcoolice

Există și situații în care ești invitat la casa unei persoane pe care o respecți și pe care ai vrea să o impresionezi. Dincolo de bunele maniere pe care este recomandat să le adopți în astfel de circumstanțe, ar trebui să optezi pentru băuturi alcoolice produse de branduri de lux.

În magazinul online BeiCeVrei, vei găsi nenumărate opțiuni din această colecție de la șampania Laurent Perrier, la whiskey-ul Ardberg ori cel japonez Yamazaki, până la cognac și multe alte băuturi alcoolice care vor impresiona până și cele mai pretențioase persoane.

Apelează cu încredere la oricare dintre aceste sugestii și poți fi sigur că vei face o impresie bună de fiecare dată când ești invitat în casa cuiva!

 

Sursă foto: freepik.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply