(P) Acoperișul din țiglă metalică – o investiție făcută în calitatea, siguranța și confortul propriei locuințe

0

acoperis din tigla metalica

Căutarea celui mai bun tip de învelitoare pentru acoperiș se poate dovedi epuizantă deoarece pe piață există la ora actuală o multitudine de opțiuni. Dintre acestea, în topul preferințelor clienților se regăsesc trei: învelitorile din țiglă metalică, învelitorile din tablă fălțuită și învelitorile din țiglă ceramică.

Toate cele trei tipuri de învelitori au propriile caracteristici, dar și puncte comune. Dintre toate, se remarcă cele din țiglă metalică, în special pentru faptul că îndeplinesc cu succes ambele roluri ale unui acoperiș, cel funcțional și cel estetic.

Țigla metalică este un material rezistent și durabil, care poate fi ușor prelucrat astfel încât să se potrivească chiar și acoperișurilor extrem de complexe. De asemenea, montajul țiglei metalice se realizează rapid, iar varietatea de culori în care acest material se găsește permite obținerea unor rezultate extrem de plăcute din punct de vedere vizual.

Țigla metalică  – design modern, rezistență și durabilitate

Acoperișurile din țiglă metalică se remarcă în special datorită aspectului lor deosebit. Fiind ideale atât pentru construcțiile moderne, care au nevoie de eleganță, cât și pentru cele tradiționale, acestea fac față cu succes condițiilor meteorologice nefavorabile, păstrându-și intactă culoarea și, după caz, strălucirea.

Materialul pentru acoperiș este o investiție „de cursă lungă”, așa că este firesc să se caute cel mai bun raport calitate preț. Din acest punct de vedere, țigla are din nou un avantaj în fața altor materiale de acoperire. Prețul țiglei metalice, deși nu este unul mic, este mult mai accesibil față de cel al țiglei ceramice, de exemplu, și reflectă pe deplin calitatea.

De asemenea, un acoperiș din țiglă metalică de calitate se va bucura, grație materiei prime utilizate, de o durată de viață destul de mare ( în medie de 50 de ani). Materialul este ușor de întreținut și de curățat, simplificând cu mult munca proprietarilor.

RoofArt – soluții complete pentru acoperișuri moderne

Compania RoofArt este prezentă pe piață încă din anul 2001 și, de la început și până în prezent, a pus în centrul activității sale clientul. Știind cât de importantă este calitatea pentru acesta, investește în mod constant în dezvoltarea produsele și îmbunătățirea serviciile pe care le oferă.

În catalogul companiei se găsesc diverse produse, de la țiglă metalică Umbrella®, la sisteme pluviale Scandic®, elemente de tinichigerie și alte accesorii pentru acoperișuri, de înaltă calitate și la prețuri competitive.

În producția sistemelor de învelitori, RoofArt folosește materie primă furnizată de marele concern scandinav SSAB, renumit pentru oțelurile de calitate superioară pe care le concepe. Liniile de producție și utilajele profesionale folosite sunt de origine finlandeză, mărcile Samesor și Macring.

Țigla metalică Umbrella® – un produs RoofArt care se bucură de numeroase aprecieri

RoofArt pune la dispoziția clienților țiglă metalică Umbrella®, un produs care se găsește în două variante:

  • Tigla metalică Umbrella® clasică: are o lungime maximă de 12 module (4230 mm), proprietăți anti-alunecare, proprietăți ignifuge, rezistență mare la zgârieturi (datorită particulelor acrilice) și o rezistență deosebită la razele ultraviolete, fapt ce garantează păstrarea culorii timp îndelungat;
  • Țigla metalică Umbrella® cu prinderi ascunse: este formată din două module (755 mm lungime), permite o fixare perfectă datorită sistemului de prindere ascuns, asigură un aspect uniform și plăcut, contribuie la reducerea pierderilor de tablă la decupajele necesare și are nevoie de un spațiu de depozitare și transport redus (180 metri pătrați/palet).

Clienții au posibilitatea de a alege între tipuri diferite de materie primă, acoperire mată sau lucioasă, grosimi ale foilor între 0,47 și 0,53 mm și strat de zinc de minim 225 gr/mp, maxim 275 gr/mp. Ambele tipuri de țiglă metalică Umbrella® beneficiează de o garanție anticoroziune de 30 de ani și una pentru menținerea culorii de 20 de ani.

Compania brașoveană nu oferă doar țiglă metalică de calitate nordică, ci și accesoriile de acoperiș necesare montajului complet. De asemenea, recomandă și servicii de montaj țiglă metalică, acestea fiind realizate de către profesioniști astfel încât acoperișul să fie perfect din toate punctele de vedere.

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply