Organizează judicios un spațiu restrâns

0

Pentru o abordare care schimbă perspectiva asupra întregului decor, alege finisaje originale și detalii subtile, bine plasate. Într-un context modern, diluat în alb imaculat, lemnul natur își face simțită prezența nobilă și valorifică o bucătărie mică.

Atunci când spațiul generos nu reprezintă atuul bucătăriei tale, însă îți dorești o ambianță modernă, apelează la trucuri decorative. Pentru pardoseală poți alege un parchet rezistent la umezeală şi la trafic. Aspectul elegant pe care îl obții este greu de trecut cu vederea, iar spațiul astfel conturat devine cald, primitor și cât se poate de actual. Deoarece finisajele naturale sunt la mare căutare, continuă astfel și pentru acoperirea pereților: câteva plăci din lemn natur, cu un ton mai deschis decât pardoseala şi similare cu fronturile mobilierului, iată un detaliu șic și inedit!

Foto: Valcucine
Foto: Valcucine

Mobilierul cu suprafețe imaculate jucate și finisaj lucios se distinge cu rafinament pe fundalul de lemn. Optimizează spațiul alegând corpuri cu uși doar pentru partea de jos. Obții un aspect aerisit dacă folosești pe pereți polițe subțiri, elegante, pe care le decorezi minimalist, cu obiecte cu geometrie simplă. Câteva accesorii în aceeași nuanță oferă distincție amenajării.

Foto: Valcucine
Foto: Valcucine

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply