Obiecte frumoase si practice pe care trebuie sa le ai in casa

0

obiecte frumoase și practiceAdunăm în casă tot felul de lucruri și obiecte, dar printre toate acestea trebuie să se afle și aceste câteva obiecte frumoase și practice chiar dacă nu au o utilitate imediată. Toate sunt frumose și îmbunătățesc aspectul casei tale.

Iată care sunt aceste obiecte frumoase și practice pe care trebuie să le ai în casa.

Bucătăria trebuie să fie un spațiu al creativității și al bucuriei, așa că trebuie să ai în bucătărie, chiar dacă îl folosești mai rar, un ceainic simpatic și cești de ceai vesele pentru o șuetă cu prietenele tale la un ceai aromat.

Tot în bucătărie trebuie să-și găsească loc un bol de bambus pentru salată și cel puțin două tocătoare de lemn.

Un suport etajat pentru prajituri de casă, o tava cu pereți detașabili pentru copt tarte, o tava de silicon pentru brioșe și, de ce nu, o carafă transparentă pentru apă și limonadă, pot să-ți coloreze viața și să te inspire.

Citește: Stilul boem, o abordare practica

În camera de zi este obligatoriu un abajur cochet pentru lampă, o tava de lemn cu margine pentru a duce și aduce comod farfurii, cești și pahare, dar și pentru decorul măsuței de cafea și cel puțin două vaze pentru flori.

Pe lista cu obiecte frumoase și practice pentru camera de zi mai poți adăuga pernele de decor ale căror fețe se pot schimba și o patrură pufoasă și colorată.

În hol unul din cele mai utile obiecte frumoase și practice este un ceas de perete. Alege un model cu un aer vintage și completează decorul cu un dulap pentru chei sau cu un bol mare pentru ”de toate”.

Citeste si: Cum scoti o incapere din anonimat.

În dormitor lista cu obiecte frumoase și practice este deschisă de un port-mantou care te va ajuta să păstrezi ordinea. Adaugă o vază înaltă pe podea care va da un aer exotic camerei și va înnobila aerul. Fotografiile de familie sunt binevenite și fac parte din lista cu obiecte frumoase și practice atâta vreme cât ramele lor sunt în sine elemente de decor. Oricum nu aglomera camera cu prea multe poze.

obiecte frumoase și practiceCiteste si: 4 idei simple pentru casa.

Dacă ar fi să fac o listă cu cinci obiecte frumoase și practice pentru casă pe care le iubesc, chiar dacă utilitatea lor nu este imediată și chiar dacă se poate trăi foarte bine și fără ele, lista mea ar arăta asa: un desen în creion și vreo două fotografii de autor în camera de zi și hol, o față de masă albă cu dantelă, un barometru vintage, un lampadar cu abajur alb din sticlă și un set de sah și o tablă de sah lucrate manual.

Citeste si: Accesoriile textile din casa. Sursa de frumusete si confort

Care este lista ta cu obiecte frumoase și practice?

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply