O cameră pentru frați este un spațiu creativ

0

O cameră pentru frați este un spațiu creativ – Amenajează o cameră pentru frați astfel încât spațiul să fie unul creativ în sine și să le pună imaginația în mișcare: nișe, tăieturi în lemn și zone de acces ascunse. O adevărată încântare!

camera frati 1

Mobilierul face parte din colecția TAG (Trend Autenticamente Giovane), ce poate fi achiziționat prin intermediul Innova Interiorism, la prețul de 24.200 lei/compoziție.

Atunci când ambientezi o cameră pentru copii, încearcă să păstrezi cât mai mult spațiu de joacă, valorifică lumina naturală și nu uita să aduci în scenă o doză bună de creativitate și umor. Pereții imaculați și parchetul într-o nuanță discretă de gri sunt baza perfectă pe care sa dezvolți ulterior povestea decorativă. Pentru un efect interesant, alege un contrast cromatic unde tonurile calde se îmbină armonios cu cele reci.

camera frati 2

Diversitatea este cheia unei amenajări reușite pentru copii. Valorifică personalitatea fiecăruia și creează spații inedite, care beneficiază de confort similar, însă exprimat diferit. O bună împărțire asigură și intimitatea necesară.

În ceea ce privește mobilierul, ideal este ca piesele să aibă ușile compacte, pentru a facilita păstrarea ordinii pentru cei mici. O amplasare creativă oferă un plus de farmec. Detaliile neașteptate, precum accesul către patul superior ascuns privirilor sau decupajul în lemn ce adaugă o notă de fantezie ansamblului, sunt elemente iubite de cei mici. Economisește spațiu și amenajează zona de lucru cu cele două birouri așezate față în față la peretele opus patului. Centrul camerei invită la joacă, mai ales în compania unui covor pufos. Folosește carpete doar pentru zonele de tranzit și alege modele moi, din materiale naturale.

camera frati 3

Detaliile originale cu rol practic, precum tăietura în lemn, menită să lumineze suplimentar zona de altfel întunecată a patului amplasat la nivelul solului, devin elemente magice pentru copii, pline de farmec și poveste. Fii creativ și stimulează-le imaginația!

Foto: PR

O cameră pentru frați este un spațiu  creativ este titlul unui articol publicat în revista CASA LUX nr. 6/iunie 2016.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply