Nunta – 5 idei de a folosi dantela în mod original

1
http://www.tulleandchantilly.com/
http://www.tulleandchantilly.com/
Dragii noştri,
Dacă plănuiţi nunta în această toamnă, ar fi bine să ştiţi că noul trend în materie de decoraţiuni şi textile în reprezintă combinaţia dantelă şi cânepă. Poate pare un duo improbabil, cu dantela cea delicată şi elegantă şi cânepa cea rustică, dar vă asigurăm că acest mix dă rezultate.
Unde şi cum puteţi folosi combinaţia aceasta în pregătirea nunţii? Iată 5 idei originale pentru nunta ta!

 1. Dincolo de clasicele opţiuni (rochia, poşeta şi îmbrăcămintea scaunelor), puteţi folosi săculeţi de cânepă îmbrăcaţi în dantelă pentru mărturii. Dacă decoraţi săculeţii cu flori de câmp sau sfoară, se potrivesc unei nunţi cu tematică rustică, iar dacă folosiţi panglici de mătase şi mărgele pentru a lega, se potrivesc unei nunţi elegante.
  burlap-and-lace-vintage-wedding-ideas-200x300
  http://www.tulleandchantilly.com/
 2. Vazele de flori. Pentru o nuntă rustică, folosiţi borcane reciclate îmbrăţişate de panglici late de cânepă şi dantelă şi prinse cu sfoară sau broşe vintage, iar pentru o nuntă elegantă optaţi pentru vaze de cristal colorat înfăşurate în panglici subţiri de dantelă şi legate cu sfoară de cânepă.
 3. Tortul. Acoperit cu fondant alb cu dantelărie (din fondant) aplicat, iar la baza blaturilor prinse funde din cânepă.
 4. Poşeta miresei şi ale domnişoarelor de onoare. Să nu uităm că materialul de cânepă poate fi vopsit în orice culoare, în aşa fel încât să se asorteze cromatic rochiilor domnişoarelor de onoare, iar un strat de dantelă deasupra îi dă un plus de eleganţă.
 5. Invitaţiile la nuntă. Carton colorat, cu aplicaţii de cânepă şi panglici de dantelă – este o soluţie ingenioasă pentru invitaţiile de nuntă create manual şi dau o notă personală întregului eveniment.

Petrecere frumoasă şi casă de piatră!
Text: Cătălina Vieru
Foto: http://www.tulleandchantilly.com/

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

 1. Interesante sugestii! E frumos să vii cu ceva nou şi plăcut la nunta ta, pentru a te asigura că va rămâne întipărită ca şi o amintire-petrecere diferită! Pentru îndeplinirea lor puteţi colabora cu cei de la Odaia cu decoratiuni :-)
  Super ideile! Bravo!

Leave A Reply